PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Merak Edilen Konu Kapalı Sistem Koyunculuk Gerçekleşen Maliyetler ve Deneyimlerim Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Beran" data-source="post: 1322883" data-attributes="member: 86732"><p>Cümleten selamunaleykum canlar. Koyun işine yeni başlayacak bi kardeşiniz olarak bikac acemi sorusu soracağım. Yardımcı olan dostlara şimdiden teşekkür ederim.</p><p>1 - Kocaeli gebze de 3 dönüm küçük bi arazi içinde ahırı, elektrik ve suyu olan, etrafı çevrili bi arazi kiraladım. Hem ufaktan 20 adet gebe Romanov alıp bu işe başlamak hem de ufak bi alanda hobi amaçla sebze yetiştirmek istiyorum. Romanov cinsi için kıymetli yorumlarınızı rica ediyorum. </p><p></p><p>2- bi arkadaşım arpa dan 1 hafta da 1 e 6 üretimle hasıl üretiyor. Bu arpa hasılı (muhtemelen buğday da olacak) yeşil ot halinde. Bunu koyunlara ve 2 ay sonrası kuzulara yedirmekte sakınca var mı? Eğer yoksa; yanında neler ve ne kadar yedirmeliyim?</p><p></p><p>3- 16 koyun, 1 damızlık koç ve 3 koyundan doğan 7 kuzu olan bi küçük hatta mini bi sürü var satılık. Tamamı romanov. Anaç koyunların 3 ü 7 yavru vermiş. Kalan 13 ü de ağır gebe. Bu sürü küpesiz. Pazarlık ettim, fiyat da bütçeme uydu. Ama küpesiz olması biraz tedirgin ediyor beni. Ankara dan gebze ye gelecek. Bürokratik ve yasal mevzuat nedir acaba? Almakla bi sorun yaşar mıyım ilerde?</p><p></p><p>DEĞERLİ YORUMLARINIZ VE TECRUBE PAYLASIMINIZ ICIN SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER DOSTLAR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beran, post: 1322883, member: 86732"] Cümleten selamunaleykum canlar. Koyun işine yeni başlayacak bi kardeşiniz olarak bikac acemi sorusu soracağım. Yardımcı olan dostlara şimdiden teşekkür ederim. 1 - Kocaeli gebze de 3 dönüm küçük bi arazi içinde ahırı, elektrik ve suyu olan, etrafı çevrili bi arazi kiraladım. Hem ufaktan 20 adet gebe Romanov alıp bu işe başlamak hem de ufak bi alanda hobi amaçla sebze yetiştirmek istiyorum. Romanov cinsi için kıymetli yorumlarınızı rica ediyorum. 2- bi arkadaşım arpa dan 1 hafta da 1 e 6 üretimle hasıl üretiyor. Bu arpa hasılı (muhtemelen buğday da olacak) yeşil ot halinde. Bunu koyunlara ve 2 ay sonrası kuzulara yedirmekte sakınca var mı? Eğer yoksa; yanında neler ve ne kadar yedirmeliyim? 3- 16 koyun, 1 damızlık koç ve 3 koyundan doğan 7 kuzu olan bi küçük hatta mini bi sürü var satılık. Tamamı romanov. Anaç koyunların 3 ü 7 yavru vermiş. Kalan 13 ü de ağır gebe. Bu sürü küpesiz. Pazarlık ettim, fiyat da bütçeme uydu. Ama küpesiz olması biraz tedirgin ediyor beni. Ankara dan gebze ye gelecek. Bürokratik ve yasal mevzuat nedir acaba? Almakla bi sorun yaşar mıyım ilerde? DEĞERLİ YORUMLARINIZ VE TECRUBE PAYLASIMINIZ ICIN SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER DOSTLAR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Merak Edilen Konu Kapalı Sistem Koyunculuk Gerçekleşen Maliyetler ve Deneyimlerim Hk.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt