PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Meralar GittiGidiyor....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nobran" data-source="post: 771166" data-attributes="member: 31303"><p><strong>Ynt: Meralar GittiGidiyor....</strong></p><p></p><p>bunlar iktidarın ufak icraatleri diğer büyük vurgunları burda yazmaya kalksak roman olur. o başbakanın ağzından düşürmediği duble yollar özelleştirilen devlet kurumları tarım arazileri limanlar vs vs daha bizim bilmediğimiz görmediğimiz neler neler.... bunlar insanları öyle bir büyüledilerki kafasını kessen akp ye oy verecek tanıdıklarım var benim. bu ülke ne çektiyse bu din üzerinden siyaset yapan şerefsizlerden çekti. devlet hep sömürüldü hep hortumlandı zengin kollandı fakir daha dibe batırıldı ve o dibe batanlar aç köpekler gibi 2 paket makarnaya 1 çuval kömüre vatanı (namusunu) sattılar. bu ülkede herkes artık elini taşın altına koyacak korkmayacak üstlerine yürüyecek kendini sindirmeyecek vay efendim bana bişey olmaz ben oyumu verir geçerim siyasete girmem beni ilgilendirmez diye diye yapılan dolandırıcıkları görmezden gele gele ülke bu hale geldi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nobran, post: 771166, member: 31303"] [b]Ynt: Meralar GittiGidiyor....[/b] bunlar iktidarın ufak icraatleri diğer büyük vurgunları burda yazmaya kalksak roman olur. o başbakanın ağzından düşürmediği duble yollar özelleştirilen devlet kurumları tarım arazileri limanlar vs vs daha bizim bilmediğimiz görmediğimiz neler neler.... bunlar insanları öyle bir büyüledilerki kafasını kessen akp ye oy verecek tanıdıklarım var benim. bu ülke ne çektiyse bu din üzerinden siyaset yapan şerefsizlerden çekti. devlet hep sömürüldü hep hortumlandı zengin kollandı fakir daha dibe batırıldı ve o dibe batanlar aç köpekler gibi 2 paket makarnaya 1 çuval kömüre vatanı (namusunu) sattılar. bu ülkede herkes artık elini taşın altına koyacak korkmayacak üstlerine yürüyecek kendini sindirmeyecek vay efendim bana bişey olmaz ben oyumu verir geçerim siyasete girmem beni ilgilendirmez diye diye yapılan dolandırıcıkları görmezden gele gele ülke bu hale geldi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Diğer
Meralar GittiGidiyor....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt