PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Merasız etçi melezleme işletmesi???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1334894" data-attributes="member: 25443"><p>Bende bazen beğenerek seyrederim hayvancilik videolarını</p><p>Karda kışta açıkta bakilan hayvanlar benim görüşüm çok güzel bir bölgede hayvanin çoğu ihtiyacını karsilyan bir merada ve kış için yemini temin edebileceği yerde çekilmiş çoğu video</p><p>Öyle uygun olunca mera bölge bir kaç ay kışda olsa çekiliyor demekki</p><p>Meraya bölgeye uygun ırklar onemli</p><p>Böyle mera olunca maliyet düşük olur maliyet düşük olunca sayı fazla olabilir çok hayvan bakılabilir</p><p>Bu arda modern işletmeye göre doğal sebeplerden zaiyat olabilir ama yine maliyetler ucuz olduğu için iş yürür</p><p>Yem ve yemleme girince isin içine meraya göre maliyet çok değişiyor</p><p>Yılın büyük bölümü yada brlli zamani meradan faydalanabilrsek uygun ırk ile anneli buzağı li benimde cesaretim var</p><p>Ama annneli buzagili besi işi yemlemeye dayalı olursa tamamen ucuz yem konusuna kalıyor karlılık en başta dedimiz gibi</p><p>Biz büyük başı hem süt hem besi şeklinde yapıyoruz şu an bahar ve otun en hizli olduğu zaman sadece ineklere birkaç kilo süt yemi veriyorum çok iyi süt veriyorlar </p><p>Doğal mera olsa bi işte cok daha garanti </p><p>Tabi tarla kiralanip ot ekilip mera oluşturulabilir ayri maliyet</p><p>Yem bitkisi tarmida yapabilir yada uygun zamanda ihtiyaç olan bir yıllık kaba ve kesif yem alinip depolanabilir</p><p>Henüz işin başındayken iyi araştırmak gerek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1334894, member: 25443"] Bende bazen beğenerek seyrederim hayvancilik videolarını Karda kışta açıkta bakilan hayvanlar benim görüşüm çok güzel bir bölgede hayvanin çoğu ihtiyacını karsilyan bir merada ve kış için yemini temin edebileceği yerde çekilmiş çoğu video Öyle uygun olunca mera bölge bir kaç ay kışda olsa çekiliyor demekki Meraya bölgeye uygun ırklar onemli Böyle mera olunca maliyet düşük olur maliyet düşük olunca sayı fazla olabilir çok hayvan bakılabilir Bu arda modern işletmeye göre doğal sebeplerden zaiyat olabilir ama yine maliyetler ucuz olduğu için iş yürür Yem ve yemleme girince isin içine meraya göre maliyet çok değişiyor Yılın büyük bölümü yada brlli zamani meradan faydalanabilrsek uygun ırk ile anneli buzağı li benimde cesaretim var Ama annneli buzagili besi işi yemlemeye dayalı olursa tamamen ucuz yem konusuna kalıyor karlılık en başta dedimiz gibi Biz büyük başı hem süt hem besi şeklinde yapıyoruz şu an bahar ve otun en hizli olduğu zaman sadece ineklere birkaç kilo süt yemi veriyorum çok iyi süt veriyorlar Doğal mera olsa bi işte cok daha garanti Tabi tarla kiralanip ot ekilip mera oluşturulabilir ayri maliyet Yem bitkisi tarmida yapabilir yada uygun zamanda ihtiyaç olan bir yıllık kaba ve kesif yem alinip depolanabilir Henüz işin başındayken iyi araştırmak gerek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Merasız etçi melezleme işletmesi???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt