PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mercimekler tarlada çürüdü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 378100" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Mercimekler tarlada çürüdü</strong></p><p></p><p>baklagillerde ekim ve ekim tekniği zamanı atılan tohum çok önemlidir.kurala uymayanların nohutları hasatalandı.çürüdü birçok sıkıntı oldu.mevsim mevsimleri tutmuyor millet tutturmuş bir yol ben biliyorum hadi devam.yazık oluyor.buradan birçok yerde hastalıga yagışa kuraklığa soguğa neme dayanıklı güçlü verimi olan tohumum var dedim kimse inanmadı.25 ton tohum sattım sattıgım kişilerle görüşüyorum bilği içindeyiz sorun yok beni arayan bir çok insana buyıl nohut ekemeyin tohumlar hastalıklı bunun sonu yok dedim kimse anlamdı.2-3-5 liraya tohum la ek hastalandır çürüt sonra tüh be de yagışa mevsime neden bulma neden kendinsin.</p><p> ilaç ve gübre bayileri millti yok yaprak gübresi yok döl gübresi hormon du şunu al bunu al la kandıyor.nohut yani baklagilarede gübre normalde yok.bunlar dogadan alıyor azotunu gübresini.şuara iki yıldır çalışma var deniyoruz sistemli verim artışı saglamıyor.şuan italyanlarala deniyoruz sonuçlar ne olacak bilmiyorum.</p><p> ekim konusunda yardım etmek istedim bir kişi çıkmadı.</p><p> sonuç bu çürüme kuruma hastalanma olacak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 378100, member: 988"] [b]Ynt: Mercimekler tarlada çürüdü[/b] baklagillerde ekim ve ekim tekniği zamanı atılan tohum çok önemlidir.kurala uymayanların nohutları hasatalandı.çürüdü birçok sıkıntı oldu.mevsim mevsimleri tutmuyor millet tutturmuş bir yol ben biliyorum hadi devam.yazık oluyor.buradan birçok yerde hastalıga yagışa kuraklığa soguğa neme dayanıklı güçlü verimi olan tohumum var dedim kimse inanmadı.25 ton tohum sattım sattıgım kişilerle görüşüyorum bilği içindeyiz sorun yok beni arayan bir çok insana buyıl nohut ekemeyin tohumlar hastalıklı bunun sonu yok dedim kimse anlamdı.2-3-5 liraya tohum la ek hastalandır çürüt sonra tüh be de yagışa mevsime neden bulma neden kendinsin. ilaç ve gübre bayileri millti yok yaprak gübresi yok döl gübresi hormon du şunu al bunu al la kandıyor.nohut yani baklagilarede gübre normalde yok.bunlar dogadan alıyor azotunu gübresini.şuara iki yıldır çalışma var deniyoruz sistemli verim artışı saglamıyor.şuan italyanlarala deniyoruz sonuçlar ne olacak bilmiyorum. ekim konusunda yardım etmek istedim bir kişi çıkmadı. sonuç bu çürüme kuruma hastalanma olacak... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mercimekler tarlada çürüdü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt