PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
merhablar. Tümosan 8175 almayı düşünüyoruz.sizce nasıl.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="WWMH" data-source="post: 938553" data-attributes="member: 27720"><p><strong>Ynt: merhablar. Tümosan 8175 almayı düşünüyoruz.sizce nasıl.</strong></p><p></p><p>tümosan kullanıcısı olarak benimde işimi görüyor ama banka finasmanla aldığımız için satamıyoruz tümosan kadar adi motor görmedim alan arkadaşların hepsi bankadan kırediyle aldığı için bu traktörü değiştiremiyo alan çok çifçi, pişmandır tümosandan ve şikayetlerimi sıralayım şanzımandan çıkan ses gaz pedalı sert ve ayagımız yoruyo yeni yaptıkları ön defransiyel keçelerden yağ kaçırıyo ve ön hidrolik teker rotu çıktı allahtan tarlada çıktı yoksa yolda olsaydı bugün bunu yazamazdım teker boşa çıktı ölümden döndük traktör 7075 modeli kısa olduğu için çok hopluyo bayılma var alttan çok toz alıp radyatörü tıkıyo arka hidrolik kolları çeki teşkilatı tablası eyilme yaptı kasnak kolu koymuşlar çekemiyoz ben böyle iş görmedim köyümde 8175 8095 8075 8095 7075 8280 çok sayıda tümosan var geçen 8075 arkayı dağıttı allahtan garinti vardı daha hangisini söyleyim şikayet şikayet tümosasnı alırsan gece uykuların kaçar türk çifçisi olrak biz bunları haketmiyoz ben kırsal kesimde ekmek kazınıyom arkadaş yazık türk çifçisine defolu traktörlerini başka ülkelere satsınlar türk çifçisi firmaların deneme tahtası deyil dogru dürüst tarktör yapsınlar daha kapıma koymam tümosanı dahada sayamadıgım şikayetler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WWMH, post: 938553, member: 27720"] [b]Ynt: merhablar. Tümosan 8175 almayı düşünüyoruz.sizce nasıl.[/b] tümosan kullanıcısı olarak benimde işimi görüyor ama banka finasmanla aldığımız için satamıyoruz tümosan kadar adi motor görmedim alan arkadaşların hepsi bankadan kırediyle aldığı için bu traktörü değiştiremiyo alan çok çifçi, pişmandır tümosandan ve şikayetlerimi sıralayım şanzımandan çıkan ses gaz pedalı sert ve ayagımız yoruyo yeni yaptıkları ön defransiyel keçelerden yağ kaçırıyo ve ön hidrolik teker rotu çıktı allahtan tarlada çıktı yoksa yolda olsaydı bugün bunu yazamazdım teker boşa çıktı ölümden döndük traktör 7075 modeli kısa olduğu için çok hopluyo bayılma var alttan çok toz alıp radyatörü tıkıyo arka hidrolik kolları çeki teşkilatı tablası eyilme yaptı kasnak kolu koymuşlar çekemiyoz ben böyle iş görmedim köyümde 8175 8095 8075 8095 7075 8280 çok sayıda tümosan var geçen 8075 arkayı dağıttı allahtan garinti vardı daha hangisini söyleyim şikayet şikayet tümosasnı alırsan gece uykuların kaçar türk çifçisi olrak biz bunları haketmiyoz ben kırsal kesimde ekmek kazınıyom arkadaş yazık türk çifçisine defolu traktörlerini başka ülkelere satsınlar türk çifçisi firmaların deneme tahtası deyil dogru dürüst tarktör yapsınlar daha kapıma koymam tümosanı dahada sayamadıgım şikayetler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
merhablar. Tümosan 8175 almayı düşünüyoruz.sizce nasıl.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt