PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
mersedes
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tunay" data-source="post: 228085" data-attributes="member: 1483"><p><strong>Ynt: mersedes</strong></p><p></p><p>arkkadaş bunlar mercedez-benz MB trak diye modellerdir bunları ancak yeniyken ormanla ilgili kuruluşlarda vardı şimdi bunları elinden çıkartıyor çünkü ekonomik değerlerini yitirmeye başladığından senin anlıyacağın şahışlarda olsa gözü kapalı 50 yıl hizmet verir harika bu mb ler ---gördüğüm kadarıyla MB 700,MB800,MB 900,MB1000 VeMB 1100 düz ve turbo motorluları var motoru m 0352 tipidir çok kıymetli bir motordur ayni motordan bana yıllardır hizmet veren new holland clayson biçerdöverimde var o bakımdan daha iyi tanıyorum.meraklıysan orman işletmeleri belli zamanlarda bunları ihaleyle satıyor çok ucuza gidiyor 8ila 10 bin lira civarında gidiyor. motorları 700-ve 800 modellerinde 4 silindirli turbolu ve turbosuz olmak üzre mb 900,1000ve1100 lerde 6 silindirlidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tunay, post: 228085, member: 1483"] [b]Ynt: mersedes[/b] arkkadaş bunlar mercedez-benz MB trak diye modellerdir bunları ancak yeniyken ormanla ilgili kuruluşlarda vardı şimdi bunları elinden çıkartıyor çünkü ekonomik değerlerini yitirmeye başladığından senin anlıyacağın şahışlarda olsa gözü kapalı 50 yıl hizmet verir harika bu mb ler ---gördüğüm kadarıyla MB 700,MB800,MB 900,MB1000 VeMB 1100 düz ve turbo motorluları var motoru m 0352 tipidir çok kıymetli bir motordur ayni motordan bana yıllardır hizmet veren new holland clayson biçerdöverimde var o bakımdan daha iyi tanıyorum.meraklıysan orman işletmeleri belli zamanlarda bunları ihaleyle satıyor çok ucuza gidiyor 8ila 10 bin lira civarında gidiyor. motorları 700-ve 800 modellerinde 4 silindirli turbolu ve turbosuz olmak üzre mb 900,1000ve1100 lerde 6 silindirlidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Fotoğraflar (Alıntılar)
mersedes
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt