PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Mesaj Sayısını Yükseltmek İsteyen Üye
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bulduklu" data-source="post: 40553" data-attributes="member: 251"><p><u><em><strong>Mesajları okumadan cevap yazıyor</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*2009 dünyaya meteor çarpacak!!!!</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- eyvallah dostum emeğe saygı!!</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*bülent ersoy hamile kalmış</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!!</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*Mill takımımız arjantin ' e yenildi</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*Kızgın çocuk annesini öldürdü!!!</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye ' nin ihtiyacı var zuha-*-s</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>* 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- aferim helal olsun adama!</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye- yazık yaa</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi</strong></em></u></p><p><u><em><strong></strong></em></u></p><p><u><em><strong>*arkadaşlar bu programın crackı lazım</strong></em></u></p><p><u><em><strong>üye-banada lazım.napıcaz</strong></em></u></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bulduklu, post: 40553, member: 251"] [u][i][b]Mesajları okumadan cevap yazıyor *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! üye- eyvallah dostum emeğe saygı!! *bülent ersoy hamile kalmış üye- paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum!!! *Mill takımımız arjantin ' e yenildi üye- süpersiniz çocuklar, böyle devam edin. Bu ülke sizinle gurur duyuyor *Kızgın çocuk annesini öldürdü!!! üye- bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Böyle gençlere Türkiye ' nin ihtiyacı var zuha-*-s * 9 kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor üye- aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı üye- yazık yaa *benzine,una ,şekere,mazota gene zam yapıldı üye-oh ne güzel.ülkenin gidişatı iyi *arkadaşlar bu programın crackı lazım üye-banada lazım.napıcaz[/b][/i][/u] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Mesaj Sayısını Yükseltmek İsteyen Üye
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt