PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyve Bahçesi İçin Yardım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ttunc" data-source="post: 805472" data-attributes="member: 48237"><p><strong>Ynt: Meyve Bahçesi İçin Yardım..</strong></p><p></p><p>Zaten 5x5 ekimde bodur ekilmez egerki bodur ekmek istersen sira aralarini 5 metre birakip sira uzerini dusurmen lazim yari bodurda 2-2.5 metreye kadar duser bodurda daha da slk ekim yapilir sira arasi ceviz klasikte 8*8 dir 5 metre yeterli olmaz diger cesitlerde klasikte 10*10 diye birsey olmaz zaten standardi 5*5 tabi motorum cok buyuk dersen o ayri ozamanda az fidan ekmek zorunda kalirsin. Ayrica 1 dekara karisik ekicem dersen hepsinin ilaclamasi cok farkli cok ugrastirir zorlasir is bende bayagi bir deveci armut bahcesi var sunu belirteyim ozellikle devevii ve santa maria cok hassas bir meyve uretimi zor ilaclamasi fazla karisik bir bahcede illah armut olsun diyorsan Margaret armut cesidini oneririm ilaclamasi az ve hastaliklara cok direncli bir cesit</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ttunc, post: 805472, member: 48237"] [b]Ynt: Meyve Bahçesi İçin Yardım..[/b] Zaten 5x5 ekimde bodur ekilmez egerki bodur ekmek istersen sira aralarini 5 metre birakip sira uzerini dusurmen lazim yari bodurda 2-2.5 metreye kadar duser bodurda daha da slk ekim yapilir sira arasi ceviz klasikte 8*8 dir 5 metre yeterli olmaz diger cesitlerde klasikte 10*10 diye birsey olmaz zaten standardi 5*5 tabi motorum cok buyuk dersen o ayri ozamanda az fidan ekmek zorunda kalirsin. Ayrica 1 dekara karisik ekicem dersen hepsinin ilaclamasi cok farkli cok ugrastirir zorlasir is bende bayagi bir deveci armut bahcesi var sunu belirteyim ozellikle devevii ve santa maria cok hassas bir meyve uretimi zor ilaclamasi fazla karisik bir bahcede illah armut olsun diyorsan Margaret armut cesidini oneririm ilaclamasi az ve hastaliklara cok direncli bir cesit [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyve Bahçesi İçin Yardım..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt