PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
MEYVE BUDAMA VE TOPLAMA RÖMORKU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nurdogane" data-source="post: 687945" data-attributes="member: 3042"><p><strong>Ynt: MEYVE BUDAMA VE TOPLAMA RÖMORKU</strong></p><p></p><p>aslında bu romörkün bir özelliği daha var. ilk fırsatta videosunu çeker yollarım. bunun üst yapısı şaseden sökülebilir. aynı bir ataşman gibi. düz beton bir zemin üzerine 10 dk içinde şaseyi budama romörkünde ayırabilirim. benim bu sayfada BAŞAĞA DİDVİNCİ isimli bir romörk videom daha var. dikkat ederseniz iki üst yapının şasesi de aynı. mesela bir tane daha üst yapı yaptım mı ( mesela havuz tipi damper.... gibi ) meyve budama üst yapısı bedavaya gelir. şu anda bir adet şase var iki adet üst yapı var.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurdogane, post: 687945, member: 3042"] [b]Ynt: MEYVE BUDAMA VE TOPLAMA RÖMORKU[/b] aslında bu romörkün bir özelliği daha var. ilk fırsatta videosunu çeker yollarım. bunun üst yapısı şaseden sökülebilir. aynı bir ataşman gibi. düz beton bir zemin üzerine 10 dk içinde şaseyi budama romörkünde ayırabilirim. benim bu sayfada BAŞAĞA DİDVİNCİ isimli bir romörk videom daha var. dikkat ederseniz iki üst yapının şasesi de aynı. mesela bir tane daha üst yapı yaptım mı ( mesela havuz tipi damper.... gibi ) meyve budama üst yapısı bedavaya gelir. şu anda bir adet şase var iki adet üst yapı var. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
MEYVE BUDAMA VE TOPLAMA RÖMORKU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt