PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Meyve-sebzede korkunç tahmin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 810583" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Meyve-sebzede korkunç tahmin</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kuraklığı bizde istemiyoruz hemşerim fakat kuraklık olacak olacak diye bağırıp ortalığa korku salmanın gereği yok bu ülke ne kuraklıklar yaşadı hiçbirinde de yapılan tahminler kadar büyük sıkıntılar çıkmadı haa kuraklık olsun mu olmasın hiç kimsenin ekmeği azalmasın aksine artsın ama kuraklıktan sıkıntı yaşamayacak çiftçileri de ithalat yaparak(sırf fiyatlar yükselmesin diye) az para kazandırmanın alemi yok değilmi ha burada ithalat yapılsın dememişler fakat üretim düşecek fiyatlar yükselecek önlem alalım demişler kuraklığa şimdi ne kadar çare alınabilir ki olsa olsa yaz döneminde ithalat yapıp piyasadaki fiyatları düzenlerler(!)</p><p></p><p>not:yanlış anlaşılmasın konuyu açan abiye bir şey demiyorum sözüm haberdeki açıklamaları yapanlara...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 810583, member: 44293"] [b]Ynt: Meyve-sebzede korkunç tahmin[/b] kuraklığı bizde istemiyoruz hemşerim fakat kuraklık olacak olacak diye bağırıp ortalığa korku salmanın gereği yok bu ülke ne kuraklıklar yaşadı hiçbirinde de yapılan tahminler kadar büyük sıkıntılar çıkmadı haa kuraklık olsun mu olmasın hiç kimsenin ekmeği azalmasın aksine artsın ama kuraklıktan sıkıntı yaşamayacak çiftçileri de ithalat yaparak(sırf fiyatlar yükselmesin diye) az para kazandırmanın alemi yok değilmi ha burada ithalat yapılsın dememişler fakat üretim düşecek fiyatlar yükselecek önlem alalım demişler kuraklığa şimdi ne kadar çare alınabilir ki olsa olsa yaz döneminde ithalat yapıp piyasadaki fiyatları düzenlerler(!) not:yanlış anlaşılmasın konuyu açan abiye bir şey demiyorum sözüm haberdeki açıklamaları yapanlara... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Meyve-sebzede korkunç tahmin
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt