PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tolga Somay" data-source="post: 1015876" data-attributes="member: 61190"><p>Bodur meyve bahçesinin kurulum bedeli aşırı derecede yüksek bir fiyat.Üzüm hakikaten çok güzel bir seçenek.Devetin verdiği bir destek ya da faizsiz kredi var mı acaba meyvecilik hakkında ? Hibe desteklerini sormuyorum çünkü hibe dendimi bizden başka kel alaka kişilere gideceğini biliyorum çünkü. İhracat diye bir konu geçmişti bu ihracat işi nasıl oluyor ? İhracat için firmaların koştuğu bir şart var mı ? Sİzden ürünü almak için en az bu kadar ton çıkması en az böyle kalitede olması gerekiyor vb gibisinden şartlar ? Örnek vermek gerekirse üzümcülüğe başlamak için ne kadar arazi sahibi olmak gerekiyor ? Bunun net bir rakamı var mı ? İlk soruda da sormuştum uzmanlar en az 50-60 dönümden başlanması gerekiyor demişler demiştim meyvecilik için.Siz bu işin içinde olarak ne düşünüyorsunuz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga Somay, post: 1015876, member: 61190"] Bodur meyve bahçesinin kurulum bedeli aşırı derecede yüksek bir fiyat.Üzüm hakikaten çok güzel bir seçenek.Devetin verdiği bir destek ya da faizsiz kredi var mı acaba meyvecilik hakkında ? Hibe desteklerini sormuyorum çünkü hibe dendimi bizden başka kel alaka kişilere gideceğini biliyorum çünkü. İhracat diye bir konu geçmişti bu ihracat işi nasıl oluyor ? İhracat için firmaların koştuğu bir şart var mı ? Sİzden ürünü almak için en az bu kadar ton çıkması en az böyle kalitede olması gerekiyor vb gibisinden şartlar ? Örnek vermek gerekirse üzümcülüğe başlamak için ne kadar arazi sahibi olmak gerekiyor ? Bunun net bir rakamı var mı ? İlk soruda da sormuştum uzmanlar en az 50-60 dönümden başlanması gerekiyor demişler demiştim meyvecilik için.Siz bu işin içinde olarak ne düşünüyorsunuz ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt