PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1017831" data-attributes="member: 33105"><p>kardes sen bu ihracata neden taktin anlamadim ama direkt olarak kendin ihrac edemedikten sonra da fazla para kazanamazsin zaten.</p><p>Kaliteli urun elinde kalmaz komisyoncuda kapar markette kapar her yere her sekilde satarsin.</p><p>Neden soguk hava dikkat edersen Hasat zamaninda fiyatlar dibe iner tum urunlerde bu boyledir yazin elma kc tl idi simdi kac tl uzum yazin kac tl idi hasat bittikten 2 ay sonra kac tl idi.</p><p>Su ihracat olayini bi at kafandan gida ihrac etmek oyle kolay degil.Hadi ithal ettin elinde olan 10 ton mali alacak yabanci firma zaten bulamazsin arkali malin olmali atiyorum 100 ton.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1017831, member: 33105"] kardes sen bu ihracata neden taktin anlamadim ama direkt olarak kendin ihrac edemedikten sonra da fazla para kazanamazsin zaten. Kaliteli urun elinde kalmaz komisyoncuda kapar markette kapar her yere her sekilde satarsin. Neden soguk hava dikkat edersen Hasat zamaninda fiyatlar dibe iner tum urunlerde bu boyledir yazin elma kc tl idi simdi kac tl uzum yazin kac tl idi hasat bittikten 2 ay sonra kac tl idi. Su ihracat olayini bi at kafandan gida ihrac etmek oyle kolay degil.Hadi ithal ettin elinde olan 10 ton mali alacak yabanci firma zaten bulamazsin arkali malin olmali atiyorum 100 ton. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt