PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tolga Somay" data-source="post: 1022068" data-attributes="member: 61190"><p>Estafurullah,Deneyim her zaman herşeyden üstündür.Kitapta okunan bilgi ile yaşanmış bir bilgi arasında dağlar fark vardır.Bendeki motorlu hızarın dişlerini bileyeceğim bakıyorum nasıl bilenir İngilizce videolar izliyorum klavuzlara bakıyorum okuyorum ama servisine götürüyorum bir bakıyorum oradaki teknik eleman hemen yapıyor bileyliyor.Deneyimi var ben ise saatlerce bakıyorum ama genede tam yapamıyorum.Deneyim kesinlikle çok büyük bir nimet.Ziraat Mühendisliğini okumaya kararlıyım.Meyveler vb konularda araştırma yapmak istiyorum.O yüzden Mühendisliğide bana uygun.Benim anladığım kadarıyla şunlları yapmak daha düşük maaliyetli getirisi daha yüksek ve riski diğerlerine göre daha az.Meyve bahçesi kurmak buna göre ekipman almak ve buna göre tarlayı bulmak.Benim aklıma takılan bir soru da şu Ankarada çevresinde böyle meyve bahçeleri ticari anlamda yapılıyor mu ? Ankara çevresini ben neden soruyorum çünkü ANkara 5 milyonu geçmiş bir nufusuyla ve tarla fiyatlarının diğer yerlere göre biraz daha ucuz oluşuyla avantajlı.Yol masrafı düşük pazar imkanı diğer yerlere göre yüksek.Sİz olsanız araziyi nereden seçip ne dikerdiniz ne bahçesi kurmak isterdiniz ?Şuanki aklım olsaydı şuanki aklımla veya imkanım olsaydı dediğiniz birşey var mı ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga Somay, post: 1022068, member: 61190"] Estafurullah,Deneyim her zaman herşeyden üstündür.Kitapta okunan bilgi ile yaşanmış bir bilgi arasında dağlar fark vardır.Bendeki motorlu hızarın dişlerini bileyeceğim bakıyorum nasıl bilenir İngilizce videolar izliyorum klavuzlara bakıyorum okuyorum ama servisine götürüyorum bir bakıyorum oradaki teknik eleman hemen yapıyor bileyliyor.Deneyimi var ben ise saatlerce bakıyorum ama genede tam yapamıyorum.Deneyim kesinlikle çok büyük bir nimet.Ziraat Mühendisliğini okumaya kararlıyım.Meyveler vb konularda araştırma yapmak istiyorum.O yüzden Mühendisliğide bana uygun.Benim anladığım kadarıyla şunlları yapmak daha düşük maaliyetli getirisi daha yüksek ve riski diğerlerine göre daha az.Meyve bahçesi kurmak buna göre ekipman almak ve buna göre tarlayı bulmak.Benim aklıma takılan bir soru da şu Ankarada çevresinde böyle meyve bahçeleri ticari anlamda yapılıyor mu ? Ankara çevresini ben neden soruyorum çünkü ANkara 5 milyonu geçmiş bir nufusuyla ve tarla fiyatlarının diğer yerlere göre biraz daha ucuz oluşuyla avantajlı.Yol masrafı düşük pazar imkanı diğer yerlere göre yüksek.Sİz olsanız araziyi nereden seçip ne dikerdiniz ne bahçesi kurmak isterdiniz ?Şuanki aklım olsaydı şuanki aklımla veya imkanım olsaydı dediğiniz birşey var mı ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Diğer Bahçe Bitkileri
Meyveciliğe Başlarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt