PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
MF 240 S ile Fiat 480 çekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bestepeli58" data-source="post: 482904" data-attributes="member: 23553"><p><strong>Ynt: MF 240 S ile Fiat 480 çekişmesi</strong></p><p></p><p>Good yeardan çok menmunduk iyiydi. şimdiki pırelli 8 kat grin-*-s Asfaltta kullandık. Motorla sivasa gelmiştim babamlarda okulu doğalgaza çeviriyorlardı. eski kalorifer kazanı büyük 3 ton gelir. bodrum kattaydı yukardan bir asıldımki lastikler yapıştı. ordaki beton duvarı yıktı gene çekti. şety*-* sonra yukarı çıkardık. 3 tonu yerde sürükleyerek götürdük. sonraki kazan daha büyüktü onda zorlandı lastikler 1 senelik gitti ;D</p><p></p><p>bi kere 70-66 ile 70-56 aynı seri değildir. karşılaştırma noo*-*- ben kendim 480 kullandım beyaz jant 2 li pullukla kurakta. pullukları batırıyorum patinaja veriyor 2 adım zor gidiyor. ama 240 orada 3 lü 10 ile bir gidiyordu görecenki. takviye 3 te 25 basıyor ama orayı söküyordu. 480 e 200 kilo yük atacanki öyle çeksin şety*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bestepeli58, post: 482904, member: 23553"] [b]Ynt: MF 240 S ile Fiat 480 çekişmesi[/b] Good yeardan çok menmunduk iyiydi. şimdiki pırelli 8 kat grin-*-s Asfaltta kullandık. Motorla sivasa gelmiştim babamlarda okulu doğalgaza çeviriyorlardı. eski kalorifer kazanı büyük 3 ton gelir. bodrum kattaydı yukardan bir asıldımki lastikler yapıştı. ordaki beton duvarı yıktı gene çekti. şety*-* sonra yukarı çıkardık. 3 tonu yerde sürükleyerek götürdük. sonraki kazan daha büyüktü onda zorlandı lastikler 1 senelik gitti ;D bi kere 70-66 ile 70-56 aynı seri değildir. karşılaştırma noo*-*- ben kendim 480 kullandım beyaz jant 2 li pullukla kurakta. pullukları batırıyorum patinaja veriyor 2 adım zor gidiyor. ama 240 orada 3 lü 10 ile bir gidiyordu görecenki. takviye 3 te 25 basıyor ama orayı söküyordu. 480 e 200 kilo yük atacanki öyle çeksin şety*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
MF 240 S ile Fiat 480 çekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt