PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 240 S
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 190902" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: MF 240 S</strong></p><p></p><p>Slm...240 s lerin enfazla çeken ve sürat yapan modeller; 1989 ve 1994 arsı olanlardır..kara şanzuman ve kuru fren olanları dahada iyidir..kışında soğukta en erken çalışan modellerdir...1996 ve yukarısı olanlarda geç çalışma problemi vardır..2000 ve yukarı olanların birçoğu motor revizyonu yaptırdı..1500 saatte..ben kendim 91 model olan 240 a 300 saatte motor revizyonu yaptırdım..8500 de sattım. kendi köyümde 9500 saat oldu motorda hala üfleme yok...yani bunların birçoğu aynı sorunlu... ama bende 240 s tutkudur..özellikle yakıt ve pratik olması bakımından..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 190902, member: 8099"] [b]Ynt: MF 240 S[/b] Slm...240 s lerin enfazla çeken ve sürat yapan modeller; 1989 ve 1994 arsı olanlardır..kara şanzuman ve kuru fren olanları dahada iyidir..kışında soğukta en erken çalışan modellerdir...1996 ve yukarısı olanlarda geç çalışma problemi vardır..2000 ve yukarı olanların birçoğu motor revizyonu yaptırdı..1500 saatte..ben kendim 91 model olan 240 a 300 saatte motor revizyonu yaptırdım..8500 de sattım. kendi köyümde 9500 saat oldu motorda hala üfleme yok...yani bunların birçoğu aynı sorunlu... ama bende 240 s tutkudur..özellikle yakıt ve pratik olması bakımından.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 240 S
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt