PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 240
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 733597" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: MF 240</strong></p><p></p><p>Göktürk arkadaş iyi özetlemiş 240 hemen hurdaya atılacak traktör değil küçük çitçinin birçok işini görür özellikle 2000 üzeri orjinal hidrolik direksiyon disk fren olanları çok kullanışlı o dönemdeki traktörlere göre benim dikkatimi çeken en güzel özelliği oturduğumuz yer direksiyonun duruşu inip binmesi çok rahattır karşılaştırmayı 54 c ile yapıyorum mesela 54c ye binerken ayaklarım sığmıyo ön taraf dap dar ama 240 daha pratik ve ferah...sevmediğim yanı zorlatınca arkayı dağıtıyo ve gövdesinden mazot yağ hiç eksik olmuyo 98 model 54 c pırıl pırıl dururken 2000 üzeri 240 ın gövdesi yağ içindedir.... bende 255 ep vardı onunla 240 s nin farkı 255 te turbo var ve 255 te cer dişlisi var ama 240 lar daha atak ve piyasası çok iyi fitesleri şu şekilde benim kullandığım model...</p><p></p><p>R 2 3</p><p></p><p>1 4</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 733597, member: 35942"] [b]Ynt: MF 240[/b] Göktürk arkadaş iyi özetlemiş 240 hemen hurdaya atılacak traktör değil küçük çitçinin birçok işini görür özellikle 2000 üzeri orjinal hidrolik direksiyon disk fren olanları çok kullanışlı o dönemdeki traktörlere göre benim dikkatimi çeken en güzel özelliği oturduğumuz yer direksiyonun duruşu inip binmesi çok rahattır karşılaştırmayı 54 c ile yapıyorum mesela 54c ye binerken ayaklarım sığmıyo ön taraf dap dar ama 240 daha pratik ve ferah...sevmediğim yanı zorlatınca arkayı dağıtıyo ve gövdesinden mazot yağ hiç eksik olmuyo 98 model 54 c pırıl pırıl dururken 2000 üzeri 240 ın gövdesi yağ içindedir.... bende 255 ep vardı onunla 240 s nin farkı 255 te turbo var ve 255 te cer dişlisi var ama 240 lar daha atak ve piyasası çok iyi fitesleri şu şekilde benim kullandığım model... R 2 3 1 4 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 240
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt