PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
mf 240s 2008 çekiş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="byhylprst" data-source="post: 1005268" data-attributes="member: 70695"><p>Herkese iyi günler. Forumda yeniyim yanlışım varsa uyarın veya düzeltin.</p><p></p><p>Ben 2008 model mf 240s uzel sahibiyim. Hidrolik direksiyon, kuru balata, basma pedal. Traktör 600 saatte benim sorunum çekişiyle alakalı 79 model mf 135 im de var ve arka arkaya bağladığımızda 135 lik alıp götürüyor. 4 tane servis gezdim 1000 lira pompa ücreti ödedim yine düzelmedi özellikle çift sürerken mf pulluğu çekemese bile padinaja kaçıyor ama 240s hemen bayılıp stop ediyor bunun neden kaynaklandığını bilen veya tahmin edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ama derdimi ustalara bile anlatamadığım oluyor. Teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="byhylprst, post: 1005268, member: 70695"] Herkese iyi günler. Forumda yeniyim yanlışım varsa uyarın veya düzeltin. Ben 2008 model mf 240s uzel sahibiyim. Hidrolik direksiyon, kuru balata, basma pedal. Traktör 600 saatte benim sorunum çekişiyle alakalı 79 model mf 135 im de var ve arka arkaya bağladığımızda 135 lik alıp götürüyor. 4 tane servis gezdim 1000 lira pompa ücreti ödedim yine düzelmedi özellikle çift sürerken mf pulluğu çekemese bile padinaja kaçıyor ama 240s hemen bayılıp stop ediyor bunun neden kaynaklandığını bilen veya tahmin edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ama derdimi ustalara bile anlatamadığım oluyor. Teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
mf 240s 2008 çekiş sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt