PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf 240s 2008 çekiş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 1005516" data-attributes="member: 55057"><p>240ın bayılıp stop etmesi çok zordur ben hiç başaramadım. zorlandığında patinaja başlar.</p><p>öncelikli tavsiyem ustayı değiştirin başka ustaya gidin.</p><p>bir hikaye daha anlatayım eskilerden ara sıra anlatıyorum böyle hikayeler </p><p>80lerde bizim köyden akrabalardan biri bir traktör alıyor bi zaman sonrada traktörün hidrolikleri bozulmuş kaldırmıyor.</p><p>götürüyorlar sanayiye traktör 1 hafta 10 gün sanayide orasını söküyolar bu değişecek değiştiriyorlar</p><p>burasını söküyorlar bu değişecek değiştiriyorlar ama traktörün olduğu olacağı yok.</p><p>birisi bir akıl veriyor siz bunu bindirin kamyonete akhisarda bilmemkim usta var ona götürün benimde selamımı söyleyin</p><p>yapıyorlar dediğini bilmem kimin selamı var selamün aleyküm aleyküm selam ne içersiniz </p><p>çırağı çağırıyor oğlum git bize 4 çay söyle şu traktörüde indir kasadan bak</p><p>15 20 yaşlarında paçaları yerleri süpüren bir oğlan çocuğu olan çırak yarım saat sonra geliyor yanlarına </p><p>daha çaylarını bitirmemişler abi bu traktörün marş dinamosuda değişmesi lazım</p><p>len oğlum her yeri değişti zaten zorda olsa çalışıyo ama hidrolikler kaldırmıyo diye geldik biz</p><p>onu hallettik abi diyor çocukta bizimkiler birbirilerine bakıp kalmışlar bir müddet inanmamışlar gidip bakmışlar hakkikatten kaldırıyor.</p><p>ulan demişler orada 3 ustanın yapamadığını burda bir çırak yarım saatte yapıyorsa bu iş herkesin harcı değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 1005516, member: 55057"] 240ın bayılıp stop etmesi çok zordur ben hiç başaramadım. zorlandığında patinaja başlar. öncelikli tavsiyem ustayı değiştirin başka ustaya gidin. bir hikaye daha anlatayım eskilerden ara sıra anlatıyorum böyle hikayeler 80lerde bizim köyden akrabalardan biri bir traktör alıyor bi zaman sonrada traktörün hidrolikleri bozulmuş kaldırmıyor. götürüyorlar sanayiye traktör 1 hafta 10 gün sanayide orasını söküyolar bu değişecek değiştiriyorlar burasını söküyorlar bu değişecek değiştiriyorlar ama traktörün olduğu olacağı yok. birisi bir akıl veriyor siz bunu bindirin kamyonete akhisarda bilmemkim usta var ona götürün benimde selamımı söyleyin yapıyorlar dediğini bilmem kimin selamı var selamün aleyküm aleyküm selam ne içersiniz çırağı çağırıyor oğlum git bize 4 çay söyle şu traktörüde indir kasadan bak 15 20 yaşlarında paçaları yerleri süpüren bir oğlan çocuğu olan çırak yarım saat sonra geliyor yanlarına daha çaylarını bitirmemişler abi bu traktörün marş dinamosuda değişmesi lazım len oğlum her yeri değişti zaten zorda olsa çalışıyo ama hidrolikler kaldırmıyo diye geldik biz onu hallettik abi diyor çocukta bizimkiler birbirilerine bakıp kalmışlar bir müddet inanmamışlar gidip bakmışlar hakkikatten kaldırıyor. ulan demişler orada 3 ustanın yapamadığını burda bir çırak yarım saatte yapıyorsa bu iş herkesin harcı değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf 240s 2008 çekiş sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt