PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ekizalp" data-source="post: 207896" data-attributes="member: 7742"><p><strong>Ynt: mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz</strong></p><p></p><p>ya abicim traktöre bağlılıkla hiçbir alakası yok sen bana çok yakıyo diyorsun bende sana diyorumki öyle ağlayacak kadar bi yakıt yakmıyo sonuçta hakkı neyse onu yakıyo sonra diyorsun 12-28 yokmu diyorsun lastıkla yakıtın ne alakası var bizim lastıklarda yazmıyo 12 diye üzerinde yazdığı ebat 14.9-28 sonuçta 12 yazsa ne olacak yazmasa ne olacak sonuçta fabrikadan aynı ebatta geliyo ne farkeder markası farkeder biz alırken üzerinde lassa marka lastik vardı. dedik biz istemiyoruz lassa biz Good year istiyoruz dedik dediğimiz gibide Good year lastikli aldık ebat ikisinde aynı markası farklı ha ne olur birinin üzerinde yazar 14.9-12.28 diğerinin üzerinde yazar 14.9-28 yazıp yazmamasını önemi yok yakıttan bahsediyoruz lastikten değil. sen bana kötü demedin işimizede yaramadı demedin sadece burda kullananlar ağlıyo yakıttan yaptığı iş ne dedin. bende sana ona göre cevap verdim tartışmaya gerek yok. bende sanin anlattığın şekille konuya hakim oldum ve yorum yaptım. ha desenki başta işimize yaramadı anlarım 240la kıyaslarsan seri motor bakma sen bizim kullandığımıza biz takviye 4le kullanıyoruz bazı işlerde yavaş kalıyo seri 1 i alıyorsun oda hızlı kalıyo ortası yok motorun buçuk vites yapsalarmış herkesin işine gelirdi ama ne yapalım bizde idare ediyoruz işte him istemez altımızda bi 4X4 olsun herkez ister.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ekizalp, post: 207896, member: 7742"] [b]Ynt: mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz[/b] ya abicim traktöre bağlılıkla hiçbir alakası yok sen bana çok yakıyo diyorsun bende sana diyorumki öyle ağlayacak kadar bi yakıt yakmıyo sonuçta hakkı neyse onu yakıyo sonra diyorsun 12-28 yokmu diyorsun lastıkla yakıtın ne alakası var bizim lastıklarda yazmıyo 12 diye üzerinde yazdığı ebat 14.9-28 sonuçta 12 yazsa ne olacak yazmasa ne olacak sonuçta fabrikadan aynı ebatta geliyo ne farkeder markası farkeder biz alırken üzerinde lassa marka lastik vardı. dedik biz istemiyoruz lassa biz Good year istiyoruz dedik dediğimiz gibide Good year lastikli aldık ebat ikisinde aynı markası farklı ha ne olur birinin üzerinde yazar 14.9-12.28 diğerinin üzerinde yazar 14.9-28 yazıp yazmamasını önemi yok yakıttan bahsediyoruz lastikten değil. sen bana kötü demedin işimizede yaramadı demedin sadece burda kullananlar ağlıyo yakıttan yaptığı iş ne dedin. bende sana ona göre cevap verdim tartışmaya gerek yok. bende sanin anlattığın şekille konuya hakim oldum ve yorum yaptım. ha desenki başta işimize yaramadı anlarım 240la kıyaslarsan seri motor bakma sen bizim kullandığımıza biz takviye 4le kullanıyoruz bazı işlerde yavaş kalıyo seri 1 i alıyorsun oda hızlı kalıyo ortası yok motorun buçuk vites yapsalarmış herkesin işine gelirdi ama ne yapalım bizde idare ediyoruz işte him istemez altımızda bi 4X4 olsun herkez ister. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt