PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hazê" data-source="post: 253441" data-attributes="member: 4481"><p><strong>Ynt: mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bundan tam 2 ay önce 255 traktörümün turbosu arızalandı beyaz duman atıyordu ve çekiştede frak ediyordu yağ yakıyordu ayrıca. ben elazığda ikame ediyorum dedim bi tamire götüreyim inanın ne elazığ ne malatyada turbo tamircisi bulamadım aldım bunu söktürdüm yaklaşık 10 kilo felan doğrucana diyarbakıra bize uzaklığı 150km neyse gititim sanayiye usata arızalı dedi burçları aşınmış yağ memeleri tıkanmış felan filan ee sıfır ne kadar tamiri ne kadar dedim sıfırı 1,500 lira tamiride sana 250 lira dedi tamir ettirdim ve döndüm şuanda memnunum. turbolu motorlara biraz dikkat etmek lazım motorumu gecen yıl almıştım 98 model memnunum turbosu arıza yaptı ama olsun makine sonuçta oluyor okadarda. bu arada turbolu traktörler çalıştırlıdığında 30 sn sonra hareket edilemeli özellkile stop etmemden önce yaklaşık 50 sn beklemek lazım cünkü turbo kanallarının içine giren yoğun hava akımı ve gazlar içinde kalınca krum tutmaya sebep oluyor o yüzden mümkün olduğu kadar dikkat edilmeli. kalın sağlıcakla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazê, post: 253441, member: 4481"] [b]Ynt: mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz[/b] arkadaşlar bundan tam 2 ay önce 255 traktörümün turbosu arızalandı beyaz duman atıyordu ve çekiştede frak ediyordu yağ yakıyordu ayrıca. ben elazığda ikame ediyorum dedim bi tamire götüreyim inanın ne elazığ ne malatyada turbo tamircisi bulamadım aldım bunu söktürdüm yaklaşık 10 kilo felan doğrucana diyarbakıra bize uzaklığı 150km neyse gititim sanayiye usata arızalı dedi burçları aşınmış yağ memeleri tıkanmış felan filan ee sıfır ne kadar tamiri ne kadar dedim sıfırı 1,500 lira tamiride sana 250 lira dedi tamir ettirdim ve döndüm şuanda memnunum. turbolu motorlara biraz dikkat etmek lazım motorumu gecen yıl almıştım 98 model memnunum turbosu arıza yaptı ama olsun makine sonuçta oluyor okadarda. bu arada turbolu traktörler çalıştırlıdığında 30 sn sonra hareket edilemeli özellkile stop etmemden önce yaklaşık 50 sn beklemek lazım cünkü turbo kanallarının içine giren yoğun hava akımı ve gazlar içinde kalınca krum tutmaya sebep oluyor o yüzden mümkün olduğu kadar dikkat edilmeli. kalın sağlıcakla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 255 turbo hakkındaki tecrübeleriniz bilgileriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt