PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
mf 265 s & bozkurt 14 lü mibzer ile 2010 sezonu buğday ekimi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 280701" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: mf 265 s & bozkurt 14 lü mibzer ile 2010 sezonu buğday ekimi.</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ayhan abi haklısın anlattıklarında lakin şimdi bu tip kıyasın içerisine girersek eğer mesela asgari ücretle madende çalışan bir işçininde işi hepimizinkinden zor . şimdi gelse deseki hepimize siz de iş miyapıyorsunuz ben madende şöyle çalışıyorum diye mantıksız olur dimi ... mesele bu sitede vede hepimizin yaptığı iş insan emeğine dayalı bir iş ... şimdi gidipte bir holdingin ceo suna sen çalışmıyorsun senin işin kolay benim ki zor desek olmaz , mantıksız olur bence .... </p><p></p><p>hububat çiftçiside elinden geldiği kadar , işini en iyi şekilde idame ettirecek kadar çalışıyor bence . 1000 dekat çeltik ile 1000 dekar buğdayın getirisini , karını hesapladığımızda durum ne olmakta peki ... buda önemli bir etken işlerin kıyasında.... türkiyede yüzdeye vurunca arazinin çok büyükkısmı ortanadoluda ve bozkır arazi muhtemelen buradaki çiftçi hububat tarımını kolaya kaçak için değil elinde imkan olmadığı için seçmiştir ... bir traftanda ortanadoluda sadece 100 dekar buğday ekip , hatta daha az ekip insanı çıldırtan kış şartlarında bir yıl bir ocağı tüttürmeye çalışan vede türkiyede çoğunlukta olan halk var ... bakalım çalışmak vede zorlanmak konusunda bizlerin bu insanlara diyebilecek tek bir sözümüz varmı acaba ... bu nedenle dirki benim ilk tepki vermeme sebep olan mevzular bunlardı ... </p><p></p><p></p><p>NOT : Ayhan abi sen sitede hepimizin çok değer verdiği bilgisine tecrübesine her zaman itimat ettiğimiz değerli bir üyesin ... Siz ve diğer üyelerin bu muhabbeti bir polemik olarak algılamasından gerçekten üzüntü duyarım . Trakkulup çiftçilerin fikir alışverişi yaptığı , yeri gelincede en saygın şekilde tartıştığı , toprak insanlarının sitesidir ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 280701, member: 470"] [b]Ynt: mf 265 s & bozkurt 14 lü mibzer ile 2010 sezonu buğday ekimi.[/b] ayhan abi haklısın anlattıklarında lakin şimdi bu tip kıyasın içerisine girersek eğer mesela asgari ücretle madende çalışan bir işçininde işi hepimizinkinden zor . şimdi gelse deseki hepimize siz de iş miyapıyorsunuz ben madende şöyle çalışıyorum diye mantıksız olur dimi ... mesele bu sitede vede hepimizin yaptığı iş insan emeğine dayalı bir iş ... şimdi gidipte bir holdingin ceo suna sen çalışmıyorsun senin işin kolay benim ki zor desek olmaz , mantıksız olur bence .... hububat çiftçiside elinden geldiği kadar , işini en iyi şekilde idame ettirecek kadar çalışıyor bence . 1000 dekat çeltik ile 1000 dekar buğdayın getirisini , karını hesapladığımızda durum ne olmakta peki ... buda önemli bir etken işlerin kıyasında.... türkiyede yüzdeye vurunca arazinin çok büyükkısmı ortanadoluda ve bozkır arazi muhtemelen buradaki çiftçi hububat tarımını kolaya kaçak için değil elinde imkan olmadığı için seçmiştir ... bir traftanda ortanadoluda sadece 100 dekar buğday ekip , hatta daha az ekip insanı çıldırtan kış şartlarında bir yıl bir ocağı tüttürmeye çalışan vede türkiyede çoğunlukta olan halk var ... bakalım çalışmak vede zorlanmak konusunda bizlerin bu insanlara diyebilecek tek bir sözümüz varmı acaba ... bu nedenle dirki benim ilk tepki vermeme sebep olan mevzular bunlardı ... NOT : Ayhan abi sen sitede hepimizin çok değer verdiği bilgisine tecrübesine her zaman itimat ettiğimiz değerli bir üyesin ... Siz ve diğer üyelerin bu muhabbeti bir polemik olarak algılamasından gerçekten üzüntü duyarım . Trakkulup çiftçilerin fikir alışverişi yaptığı , yeri gelincede en saygın şekilde tartıştığı , toprak insanlarının sitesidir ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
mf 265 s & bozkurt 14 lü mibzer ile 2010 sezonu buğday ekimi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt