PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 285 alacam yardım lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="APO5454" data-source="post: 997724" data-attributes="member: 44596"><p><strong>Ynt: MF 285 alacam yardım lütfen</strong></p><p></p><p></p><p>abi vallaha ben eski bir 8073 kullanıcısı olarak sana 8073 söyle 88 model temiz bir traktör öneririm 285 e gelince kullanmadım bilmiyorum ama kullananı gördüm 285 dev gibi traktör 285 in önü ağır kullanan abilerde söylemiş zaten ee 8073 tuttuğu zaman kopartır masseyleri çok ovmeyede gerek yok tabi ben buranın bulunduğum köyün toprak yapısına bakarak söylüyorum bizim topraklar sert yağlı toprak 285in motoru çok büyük 90 95 beygir civarında yani 8073 68 beygir Masseye bakaraktan 8073 camurda affetmez tarlada badanaj etse bile kendini çıkartmaya çalışır kendini üzer zf şanzımanlı bir traktör arkası ağır bir taktör Masseyin önü ağır arkası hafif Massey çamura geldiği zaman kendini Üzmez başlar hemen badanaja gübre çekiyorsun kışın mesela tarlaya traktörün önü ağır zaten çamurda ön tekerlerimi itmeye çalışsın ramorku mu çekmeye çalışsın hoş vurursun hidroliği çekip çıkartırsında 90 95 beygirlik traktör tek çeker bir traktöre okadar beygir çok Massey 285 düşünüyorsan çiftçeker bir traktör al derim He ben Pulluğu yere koyduğum zaman tarla bitene kadar hiç durmayacak badanaj çekmeyekcek diyorsan çiftçeker al ben Erkunt aldım 80.4e+ çok çok memnunum fikrin değişirse eğer 70lik temiz bi Erkunt al derim sen önce abi kendi çevrene bak ençok hangi traktör kullanılıyor diye ondan sonra kesin karar ver yani uzun lafın kısası tekçeker steyr 8073 88 model çift çeker Erkunt</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="APO5454, post: 997724, member: 44596"] [b]Ynt: MF 285 alacam yardım lütfen[/b] abi vallaha ben eski bir 8073 kullanıcısı olarak sana 8073 söyle 88 model temiz bir traktör öneririm 285 e gelince kullanmadım bilmiyorum ama kullananı gördüm 285 dev gibi traktör 285 in önü ağır kullanan abilerde söylemiş zaten ee 8073 tuttuğu zaman kopartır masseyleri çok ovmeyede gerek yok tabi ben buranın bulunduğum köyün toprak yapısına bakarak söylüyorum bizim topraklar sert yağlı toprak 285in motoru çok büyük 90 95 beygir civarında yani 8073 68 beygir Masseye bakaraktan 8073 camurda affetmez tarlada badanaj etse bile kendini çıkartmaya çalışır kendini üzer zf şanzımanlı bir traktör arkası ağır bir taktör Masseyin önü ağır arkası hafif Massey çamura geldiği zaman kendini Üzmez başlar hemen badanaja gübre çekiyorsun kışın mesela tarlaya traktörün önü ağır zaten çamurda ön tekerlerimi itmeye çalışsın ramorku mu çekmeye çalışsın hoş vurursun hidroliği çekip çıkartırsında 90 95 beygirlik traktör tek çeker bir traktöre okadar beygir çok Massey 285 düşünüyorsan çiftçeker bir traktör al derim He ben Pulluğu yere koyduğum zaman tarla bitene kadar hiç durmayacak badanaj çekmeyekcek diyorsan çiftçeker al ben Erkunt aldım 80.4e+ çok çok memnunum fikrin değişirse eğer 70lik temiz bi Erkunt al derim sen önce abi kendi çevrene bak ençok hangi traktör kullanılıyor diye ondan sonra kesin karar ver yani uzun lafın kısası tekçeker steyr 8073 88 model çift çeker Erkunt [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 285 alacam yardım lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt