PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 285 mi fıat mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 394627" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: mf 285 mi fıat mı?</strong></p><p></p><p>sen hiç 56 kullanmadın galiba vites sayısı az olabilir ama 66 Dan DAHA SERIDIR ... Tork üretimi aynı 56 sanzimanda levye yoktur 66 da vardır 66 fiatin en iyi şanzımanı değildir 90 en iyi şanzımandır 66 nin arka zayıftir 56 dan 56 nin da sanziman daha zayıftir bilader ben 56 46 66 kullandim sen rahat ol sen birde mf yi kullan gir bakalım tarlaya mf ile istiyonmu olum diyecen ver diyecek ben mf yi sevmem ama çift de üzerine tanımam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 394627, member: 19401"] [b]Ynt: mf 285 mi fıat mı?[/b] sen hiç 56 kullanmadın galiba vites sayısı az olabilir ama 66 Dan DAHA SERIDIR ... Tork üretimi aynı 56 sanzimanda levye yoktur 66 da vardır 66 fiatin en iyi şanzımanı değildir 90 en iyi şanzımandır 66 nin arka zayıftir 56 dan 56 nin da sanziman daha zayıftir bilader ben 56 46 66 kullandim sen rahat ol sen birde mf yi kullan gir bakalım tarlaya mf ile istiyonmu olum diyecen ver diyecek ben mf yi sevmem ama çift de üzerine tanımam.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 285 mi fıat mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt