PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3050 Phantom hidrolik ve hassasiyet sıkıntısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alper3050" data-source="post: 1369007" data-attributes="member: 83982"><p>Konuyu hortlatmış olacağım için kusura bakmayın ancak sorunumun çözüldüğünü bildirmek istiyorum.</p><p></p><p>Traktörün hassasiyet yapmaması, hidrolik levyelerinin ve e-lift'in çalışmamasının sebebi hidrolik beyni ile ilgiliymiş. Atacağım fotoğraflardaki parçalarda sıkıntı varmış. Ana hidrolik silindire ne kadar yağın gideceğini ayarlayan çubuk tarzı metal parçalar zamanla içi aşınmış ve orta kol yayından gelen kuvvetide hidrolik beynine ileten parçada aşınmaya uğramış. Bu aşınmış parçaları MF 240 tan temin ettik onun parçalarını taktık, parçacıda 3050 yedek parçası olmadığı için. Şuan e-lift, pozisyon kontrol levyesi, derinlik kontrol levyesi ve kolların kaldırma-indirme hızını ayarlayan vana çok iyi bir şekilde, olması gerektiği gibi çalışıyor. Artık indir kaldır eziyeti son bulmuş durumda. Bir kere derinliği ayarladıktan sonra derinlik kontrol levyesine asla dokunmuyorum. Ayrıca ana viteside ortaya aldırdıktan sonra vites değiştirmesi daha rahat oldu (Vites kolu MF X65 ten çıkma). Yardımlarınız ve fikirleriniz çok teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alper3050, post: 1369007, member: 83982"] Konuyu hortlatmış olacağım için kusura bakmayın ancak sorunumun çözüldüğünü bildirmek istiyorum. Traktörün hassasiyet yapmaması, hidrolik levyelerinin ve e-lift'in çalışmamasının sebebi hidrolik beyni ile ilgiliymiş. Atacağım fotoğraflardaki parçalarda sıkıntı varmış. Ana hidrolik silindire ne kadar yağın gideceğini ayarlayan çubuk tarzı metal parçalar zamanla içi aşınmış ve orta kol yayından gelen kuvvetide hidrolik beynine ileten parçada aşınmaya uğramış. Bu aşınmış parçaları MF 240 tan temin ettik onun parçalarını taktık, parçacıda 3050 yedek parçası olmadığı için. Şuan e-lift, pozisyon kontrol levyesi, derinlik kontrol levyesi ve kolların kaldırma-indirme hızını ayarlayan vana çok iyi bir şekilde, olması gerektiği gibi çalışıyor. Artık indir kaldır eziyeti son bulmuş durumda. Bir kere derinliği ayarladıktan sonra derinlik kontrol levyesine asla dokunmuyorum. Ayrıca ana viteside ortaya aldırdıktan sonra vites değiştirmesi daha rahat oldu (Vites kolu MF X65 ten çıkma). Yardımlarınız ve fikirleriniz çok teşekkür ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3050 Phantom hidrolik ve hassasiyet sıkıntısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt