PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3050 phantom yoksa MF 3050 minimax mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 575180" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: MF 3050 phantom yoksa MF 3050 minimax mı ?</strong></p><p></p><p>eğer imkanınız varsa almışken ya 260 g yada 3060 alın derim. mesela benm bi arkadaşım styr 8053 vardı onu sattı bi 2006 model 3050 aldı hacizli falan çıktı sonra aldığı yer 2007 modelle değiştirdi oda onlara yetti zaten illahlah dediydiler. herneyse ben bunu bigün tavukhaneye içerden kemre sıyırmak için çağırdım ozaman bizde td80 yoktu bu 3050 lerden almayı istiyoduk sonra bu geldi motorun tipi falan çok hoşumuza gitti fakat bizim işimize yaramadı. neden diye soracak olursan geri geri kürüyodum tesviye il kemreyi hızlıya taksam bayılıyo gitmiyodu yavaşa taksam iş bitmiyodu. geri seçeneği makul olmadığından daha güçlü olsun dedik 3060 alalım dedik onlara yıkığına döküğüne 35 bin civarı diyolardı sonradan dedim baba bunlar çok alçak kışın otrurpdurur karda osun kamyon çekmeye giderken olsun diye sonra caydık. diyeceğim oki alabiliyosanız 60 lığını alın yakıtta daha bile az yakar. çekişi çok güzel tam ideal motor. arkadaşa gelincede şimdi o 3050 yi sattılar 0 bi t480 aldılar. geçen geldi nasıl dedim motor canavar dedi ama bilmiyorum artık. kısa bi anımı paylaştım inşallah hayırlısı olur. gönlünüzce olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 575180, member: 4710"] [b]Ynt: MF 3050 phantom yoksa MF 3050 minimax mı ?[/b] eğer imkanınız varsa almışken ya 260 g yada 3060 alın derim. mesela benm bi arkadaşım styr 8053 vardı onu sattı bi 2006 model 3050 aldı hacizli falan çıktı sonra aldığı yer 2007 modelle değiştirdi oda onlara yetti zaten illahlah dediydiler. herneyse ben bunu bigün tavukhaneye içerden kemre sıyırmak için çağırdım ozaman bizde td80 yoktu bu 3050 lerden almayı istiyoduk sonra bu geldi motorun tipi falan çok hoşumuza gitti fakat bizim işimize yaramadı. neden diye soracak olursan geri geri kürüyodum tesviye il kemreyi hızlıya taksam bayılıyo gitmiyodu yavaşa taksam iş bitmiyodu. geri seçeneği makul olmadığından daha güçlü olsun dedik 3060 alalım dedik onlara yıkığına döküğüne 35 bin civarı diyolardı sonradan dedim baba bunlar çok alçak kışın otrurpdurur karda osun kamyon çekmeye giderken olsun diye sonra caydık. diyeceğim oki alabiliyosanız 60 lığını alın yakıtta daha bile az yakar. çekişi çok güzel tam ideal motor. arkadaşa gelincede şimdi o 3050 yi sattılar 0 bi t480 aldılar. geçen geldi nasıl dedim motor canavar dedi ama bilmiyorum artık. kısa bi anımı paylaştım inşallah hayırlısı olur. gönlünüzce olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3050 phantom yoksa MF 3050 minimax mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt