PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
MF 3085-NH TD85
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 7118" data-attributes="member: 43"><p><strong>: MF 3085-NH TD85</strong></p><p></p><p>44atacan kardes sen neden basedıon yaw sen hıc romorkla 3,085 sollamadın heralde yolda ondan bole konusuon ama ben cok solladım yolda 3,085i td85d ıle bak nadasta beraber gıırdık bu ene ıkımızdede 5li pulluk orda denedık gercekten ben ılk basta kokmadım deıl ama bı baktım wallaa ıkısıde aynı gıdıo nadasta hızları nerdese aynı ben bıraz zorlasam gecerım belkı ama mfde ık pullugu atımı pek bı bayılma olmuo ama benım moturdan daha cok duman atttı sunuda soluyum bak eger yokusta bayılma ısınıde sen su yenı td85d ıle yap farkı anlarsın cunku sındıkılerde tork340 nm yolda 2100dew /dak toplasın da bıde bayılmz bu tdlerın eskı kasalarında cok batılma oluo yenılerde pek yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 7118, member: 43"] [b]: MF 3085-NH TD85[/b] 44atacan kardes sen neden basedıon yaw sen hıc romorkla 3,085 sollamadın heralde yolda ondan bole konusuon ama ben cok solladım yolda 3,085i td85d ıle bak nadasta beraber gıırdık bu ene ıkımızdede 5li pulluk orda denedık gercekten ben ılk basta kokmadım deıl ama bı baktım wallaa ıkısıde aynı gıdıo nadasta hızları nerdese aynı ben bıraz zorlasam gecerım belkı ama mfde ık pullugu atımı pek bı bayılma olmuo ama benım moturdan daha cok duman atttı sunuda soluyum bak eger yokusta bayılma ısınıde sen su yenı td85d ıle yap farkı anlarsın cunku sındıkılerde tork340 nm yolda 2100dew /dak toplasın da bıde bayılmz bu tdlerın eskı kasalarında cok batılma oluo yenılerde pek yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
MF 3085-NH TD85
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt