PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3105 phnantom mu tl 100 a mı neden ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="volkanuzel" data-source="post: 480514" data-attributes="member: 14100"><p><strong>Ynt: MF 3105 phnantom mu tl 100 a mı neden ?</strong></p><p></p><p>geçenyıl tohum zamanı erkuntu daha almamıştık..pancar çok sıkıştırdı devamlı yağmur yağıyordu uzak köydeki icara tuttuğumuz yerleri ekmeye fırsatımız olmadı hatta yetişemedik diyelim neyse.. bizim akrabada TL90A var onu istedik sağolsun götürün dedi depoyu fulledik geceden avluya getirdim 3105inde depoyu fulledik. sabah olunca 3105le mibzeri alıp gitmiş babam bende TLA ile tohum römorklarını götürdüm yol20km.sonra babam tarlaya varınca oraya mibzeri bırakmış.Yaylı kazayağı almaya başka köye gitti oda yaklaşık gidiş geliş 25km.sonra 3105te 13lü kazayağı tla da 20li çekili mibzer başladık tohum ekmeye tarlalar ağır gönenli derin kazayağı çektik sonra neyse biraz ektik kaldı öğleden sonra yağmur bastırdı.hatta 3105 fazladan yer hazırlamıştı oralar ekilemedi..sonra römorklar ve mibzeri oraya bıraktık iki motorla köyümüze geldik..sahibine teslim etcez deposunu çevirmeli mazot pompasıyla tur hesabı doldurduk..daha sonra 3105i çektim onuda sayarak doldurdum ve 3105 15tur daha az mazot aldı..</p><p>yapılan işler:</p><p>yol:</p><p>3105 arkasında mibzerle 20km + kazayağı ile 25km + tekbaşına dönüş 20km.. toplam 65km</p><p>TL90A arkasında 2römork toplam5ton gübre-tohum 20km+ boş dönüş 20km..toplam 40km</p><p>tarla işi:</p><p>3105 13lü kazayağı ile 70dönüm yer hazırladı</p><p>TL90A 20li ekermak mibzer ile 50dönüm filan buğday ekti</p><p>sonuç olarak TL90a 3litre daha fazla mazot aldı.</p><p>Yani bi iş yapamayınca bunları hesapladık aylak aylak ;D bu şekilde bi TL90a ile karşılaştırma fırsatımız oldu TL100a da ona yakındır diye düşünüyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volkanuzel, post: 480514, member: 14100"] [b]Ynt: MF 3105 phnantom mu tl 100 a mı neden ?[/b] geçenyıl tohum zamanı erkuntu daha almamıştık..pancar çok sıkıştırdı devamlı yağmur yağıyordu uzak köydeki icara tuttuğumuz yerleri ekmeye fırsatımız olmadı hatta yetişemedik diyelim neyse.. bizim akrabada TL90A var onu istedik sağolsun götürün dedi depoyu fulledik geceden avluya getirdim 3105inde depoyu fulledik. sabah olunca 3105le mibzeri alıp gitmiş babam bende TLA ile tohum römorklarını götürdüm yol20km.sonra babam tarlaya varınca oraya mibzeri bırakmış.Yaylı kazayağı almaya başka köye gitti oda yaklaşık gidiş geliş 25km.sonra 3105te 13lü kazayağı tla da 20li çekili mibzer başladık tohum ekmeye tarlalar ağır gönenli derin kazayağı çektik sonra neyse biraz ektik kaldı öğleden sonra yağmur bastırdı.hatta 3105 fazladan yer hazırlamıştı oralar ekilemedi..sonra römorklar ve mibzeri oraya bıraktık iki motorla köyümüze geldik..sahibine teslim etcez deposunu çevirmeli mazot pompasıyla tur hesabı doldurduk..daha sonra 3105i çektim onuda sayarak doldurdum ve 3105 15tur daha az mazot aldı.. yapılan işler: yol: 3105 arkasında mibzerle 20km + kazayağı ile 25km + tekbaşına dönüş 20km.. toplam 65km TL90A arkasında 2römork toplam5ton gübre-tohum 20km+ boş dönüş 20km..toplam 40km tarla işi: 3105 13lü kazayağı ile 70dönüm yer hazırladı TL90A 20li ekermak mibzer ile 50dönüm filan buğday ekti sonuç olarak TL90a 3litre daha fazla mazot aldı. Yani bi iş yapamayınca bunları hesapladık aylak aylak ;D bu şekilde bi TL90a ile karşılaştırma fırsatımız oldu TL100a da ona yakındır diye düşünüyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 3105 phnantom mu tl 100 a mı neden ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt