PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 398 e ön jant içi ağırlık uygulaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 686223" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: MF 398 e ön jant içi ağırlık uygulaması</strong></p><p></p><p>sağol Aygün.</p><p>sağol Kerem.</p><p>sağol Şenol, 398 i sadece süne ilacı ve buğday ekiminde kullanıyorum buğday mibzerin 3 mt lik onda biraz sıkıntı oluyordu.</p><p>2 yıldır Konya fuarına kendi arabamla 4 arkadaş toplaşıp gidiyoruz, kısmetse önümüzdeki yılda gideceğiz Şenol.</p><p>sağol Mehmet 398 ihtiyaçtan çok memnuniyetten tutuyoruz elimizde.</p><p>sağol Muzaffer.</p><p>sağol Erkan, ben 2 yıldır fuara kendi arabamla gidiyorum arabada yer kalsa dahada alabilirdik.</p><p>sağol Gürkan, bu ağırlığın ilaç makinesinde 398 e pek faydası olmayacak çünkü ilaç makinesini 398 e sadece sünede takıyorum süne lastikleride farklı olduğundan malesf bu jantları değiştireceğiz.krikoyu özellikle istedim dublex lastikli traktörlerde esneme fazla olduğundan yüklü arabayı söküp takmam zor oluyor hidrolik kriko bu problemi çözecek düşüncesindeyim.</p><p>sağol Kamil.</p><p>sağol Selçuk ağırlıklar güzel ve kullanışlı oldu.</p><p>sağol Ömer, Konya fuarına gitmeden önce tam bir yıl ihtiyaç listesi tuttum ve hemen hemen hepsini Konya dan tedarik ettim.</p><p>sağol, ağırlıklar 4 parça ama kilosunu bilmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 686223, member: 18947"] [b]Ynt: MF 398 e ön jant içi ağırlık uygulaması[/b] sağol Aygün. sağol Kerem. sağol Şenol, 398 i sadece süne ilacı ve buğday ekiminde kullanıyorum buğday mibzerin 3 mt lik onda biraz sıkıntı oluyordu. 2 yıldır Konya fuarına kendi arabamla 4 arkadaş toplaşıp gidiyoruz, kısmetse önümüzdeki yılda gideceğiz Şenol. sağol Mehmet 398 ihtiyaçtan çok memnuniyetten tutuyoruz elimizde. sağol Muzaffer. sağol Erkan, ben 2 yıldır fuara kendi arabamla gidiyorum arabada yer kalsa dahada alabilirdik. sağol Gürkan, bu ağırlığın ilaç makinesinde 398 e pek faydası olmayacak çünkü ilaç makinesini 398 e sadece sünede takıyorum süne lastikleride farklı olduğundan malesf bu jantları değiştireceğiz.krikoyu özellikle istedim dublex lastikli traktörlerde esneme fazla olduğundan yüklü arabayı söküp takmam zor oluyor hidrolik kriko bu problemi çözecek düşüncesindeyim. sağol Kamil. sağol Selçuk ağırlıklar güzel ve kullanışlı oldu. sağol Ömer, Konya fuarına gitmeden önce tam bir yıl ihtiyaç listesi tuttum ve hemen hemen hepsini Konya dan tedarik ettim. sağol, ağırlıklar 4 parça ama kilosunu bilmiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 398 e ön jant içi ağırlık uygulaması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt