PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 398 lik sizce 40.000 lira eder mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 342224" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: mf 398 lik sizce 40.000 lira eder mi?</strong></p><p></p><p></p><p> Arkadslar bızım komsuda 99 model 2 wd 398 vardı adam motorla yıllık en az 1500 dekar yer işlerdi zaten bıde koyun baş cobanı adam yaylayada cıkıyor anlayacagınız motor hıc durmuyordu ustelık gozu gıbıde bakardı 2010 yılının mayıs ayının sonlarında motoru ılk defa rektefe ettırdı motor zaten dıs gorunus olarakta cok temızdı lastıklerını sıfır aldı lassadan rektefe lastık falan toplam 5,5 mılyar masraf etmiş kabını falan yok tu ayrıca bundan ıkı ay once bırtanesı komsuya bır gaz vermıs sogukta sıcakta daga taşa gıdıyon motorun kabını yok hem ıkı ceker 10 kusur senelık motor yenı yenıdır falan demiş gıtmişler hattat a100 maxi almıslar 398 galerı 52 milyara saymış hattatıda 78 mılyara vermişler adam şimdi 398 sattıgına cok pişman olmus motor cok yakıyormus 398 ekıpmanlarını zorlanarak cekıyormus gecenlerde yegenıyle konustum abı ben 398 sabah 7 aksam 5 kadar kıracta 120 dekar yeri yata kalka suruyordum hattatla aynı pullukla 85 90 dekarı zor surdum dedı.benım gozumde 398 sımdıkı cıkan bır cok motora degısılmez vay cok yakıyor vay hafıf motor falan dıyenler hepsı hıkaye ben 398 40 bını verırım ustede 10 bın lıra masraf ederım 50 maal ederım ama gıttıgım tarladan surdugum topraktan cektıgım yukten ses getırtırım biz 398 seker fabrıkasından sınırsız pancar kuspesı cıkarıldıgı donemlerde ozel yapım remorklarla 50 -52 ton yuklerle cooookkkk geldık hangı motor cekıyorsa gelsın ceksın de gorelım 398 emsallerınden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 342224, member: 16973"] [b]Ynt: mf 398 lik sizce 40.000 lira eder mi?[/b] Arkadslar bızım komsuda 99 model 2 wd 398 vardı adam motorla yıllık en az 1500 dekar yer işlerdi zaten bıde koyun baş cobanı adam yaylayada cıkıyor anlayacagınız motor hıc durmuyordu ustelık gozu gıbıde bakardı 2010 yılının mayıs ayının sonlarında motoru ılk defa rektefe ettırdı motor zaten dıs gorunus olarakta cok temızdı lastıklerını sıfır aldı lassadan rektefe lastık falan toplam 5,5 mılyar masraf etmiş kabını falan yok tu ayrıca bundan ıkı ay once bırtanesı komsuya bır gaz vermıs sogukta sıcakta daga taşa gıdıyon motorun kabını yok hem ıkı ceker 10 kusur senelık motor yenı yenıdır falan demiş gıtmişler hattat a100 maxi almıslar 398 galerı 52 milyara saymış hattatıda 78 mılyara vermişler adam şimdi 398 sattıgına cok pişman olmus motor cok yakıyormus 398 ekıpmanlarını zorlanarak cekıyormus gecenlerde yegenıyle konustum abı ben 398 sabah 7 aksam 5 kadar kıracta 120 dekar yeri yata kalka suruyordum hattatla aynı pullukla 85 90 dekarı zor surdum dedı.benım gozumde 398 sımdıkı cıkan bır cok motora degısılmez vay cok yakıyor vay hafıf motor falan dıyenler hepsı hıkaye ben 398 40 bını verırım ustede 10 bın lıra masraf ederım 50 maal ederım ama gıttıgım tarladan surdugum topraktan cektıgım yukten ses getırtırım biz 398 seker fabrıkasından sınırsız pancar kuspesı cıkarıldıgı donemlerde ozel yapım remorklarla 50 -52 ton yuklerle cooookkkk geldık hangı motor cekıyorsa gelsın ceksın de gorelım 398 emsallerınden [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
mf 398 lik sizce 40.000 lira eder mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt