PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 398 ve 3 lü 14'' dönerli pulluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="T5040" data-source="post: 297541" data-attributes="member: 26722"><p><strong>Ynt: MF 398 ve 3 lü 14'' dönerli pulluk</strong></p><p></p><p>BARTU kardeşim bende TD85DT pulus alcam yani şu yeni 89hp olandan ben ona dönerli 3 lü 16 numara takım diyom derin surum yapmak için ağırlıklı capa mahsulleri ektiğimiz için verim yüksek oluyo derinsurumlerde haliyle bana bi cok kişide 5 li 12 al diyo kafam karıştı sence hangisinde daha rahat ve seri bi surum yapar sen ne dersin. ayrıca 398 98 hp bi traktör 3 lü 14 takmişın bizimde topraklar sert sizinki ğibi kızıl kepir bi yapısı var. yok sa 3 lü 14 mu alıyım tavsıyen nedir.cvp yazarsan memnun olutum ok.birde marka olarak ünlümü-- alplermi marka önemlimi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="T5040, post: 297541, member: 26722"] [b]Ynt: MF 398 ve 3 lü 14'' dönerli pulluk[/b] BARTU kardeşim bende TD85DT pulus alcam yani şu yeni 89hp olandan ben ona dönerli 3 lü 16 numara takım diyom derin surum yapmak için ağırlıklı capa mahsulleri ektiğimiz için verim yüksek oluyo derinsurumlerde haliyle bana bi cok kişide 5 li 12 al diyo kafam karıştı sence hangisinde daha rahat ve seri bi surum yapar sen ne dersin. ayrıca 398 98 hp bi traktör 3 lü 14 takmişın bizimde topraklar sert sizinki ğibi kızıl kepir bi yapısı var. yok sa 3 lü 14 mu alıyım tavsıyen nedir.cvp yazarsan memnun olutum ok.birde marka olarak ünlümü-- alplermi marka önemlimi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
MF 398 ve 3 lü 14'' dönerli pulluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt