PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Videolar (Çekimler)
MF 5420 ILE köy yollarını acıyoruz .
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GENÇ EYMIRLİ" data-source="post: 920652" data-attributes="member: 22534"><p><strong>Ynt: MF 5420 ILE köy yollarını acıyoruz .</strong></p><p></p><p> sagolasin köyün yolunu geçen sene kazıdılar yeni asfalt dökecekler çakılı serip bıraktılar. Bizim köy devletin üvey evladı . sağol evet motor çok güzel kullanımı çok rahatbizim koyumuzun bu huyu çok güzel. Bizim en sıkıntılı zamanımız balye çekme dir. Köyün %80i 3eş 5eş gruptur atıyorum biz 5 kişiyiz tahmini balye ne çıkar 4bin bugün benim balye yapıldı bu kişiler motorları kendileri hepsi gelir o balye yı tarladan kaldırırız saat kaç olursa olsun yarın diğerinin balyesi baktık yakarsak yetişmiyor hemen köyden boş römorkları kapıyoruz hepsinide dolduruyoruz tarlada kesinlikle balye bırakmıyoruz . Sadece balye de değil aşağı yukarı her ışte bu böyle bizim köyde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GENÇ EYMIRLİ, post: 920652, member: 22534"] [b]Ynt: MF 5420 ILE köy yollarını acıyoruz .[/b] sagolasin köyün yolunu geçen sene kazıdılar yeni asfalt dökecekler çakılı serip bıraktılar. Bizim köy devletin üvey evladı . sağol evet motor çok güzel kullanımı çok rahatbizim koyumuzun bu huyu çok güzel. Bizim en sıkıntılı zamanımız balye çekme dir. Köyün %80i 3eş 5eş gruptur atıyorum biz 5 kişiyiz tahmini balye ne çıkar 4bin bugün benim balye yapıldı bu kişiler motorları kendileri hepsi gelir o balye yı tarladan kaldırırız saat kaç olursa olsun yarın diğerinin balyesi baktık yakarsak yetişmiyor hemen köyden boş römorkları kapıyoruz hepsinide dolduruyoruz tarlada kesinlikle balye bırakmıyoruz . Sadece balye de değil aşağı yukarı her ışte bu böyle bizim köyde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Videolar (Çekimler)
MF 5420 ILE köy yollarını acıyoruz .
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt