PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MF 5440 EKİPMAN ÖNERİSİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efehakan" data-source="post: 1070985" data-attributes="member: 75515"><p>sizin traktör ne aceba bizim köyde hep alpler kullanıyorlar bizim 2 taraktördekide alpler </p><p>sanırım köye ilk ünlüyü ben getirecegim gibi</p><p>unlü tam otomatik 5li 14 alacagım gibi gözüküyor umarım traktöre buyuk gelmez </p><p>aslında 4+1 sistemde mantıklı sonradan takılan +1 sistem pullugun ayarında sıkıntı yaratmıyor demı</p><p>birde ünlüde bıçaklar arası inç aralıgını kendiniz otomatik sistemle ayarlıyomuşunuz </p><p>bu inç ayarı nasıl yapılıyor merak ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efehakan, post: 1070985, member: 75515"] sizin traktör ne aceba bizim köyde hep alpler kullanıyorlar bizim 2 taraktördekide alpler sanırım köye ilk ünlüyü ben getirecegim gibi unlü tam otomatik 5li 14 alacagım gibi gözüküyor umarım traktöre buyuk gelmez aslında 4+1 sistemde mantıklı sonradan takılan +1 sistem pullugun ayarında sıkıntı yaratmıyor demı birde ünlüde bıçaklar arası inç aralıgını kendiniz otomatik sistemle ayarlıyomuşunuz bu inç ayarı nasıl yapılıyor merak ediyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
MF 5440 EKİPMAN ÖNERİSİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt