PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF 5445 2011 Model
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 745840" data-attributes="member: 44042"><p><strong>Ynt: MF 5445 2011 Model</strong></p><p></p><p>2002 yılında dayım 6220 jd almıştı sıfır eski traktörü 4255 di aldığı jd fabrika hatlıydı motor bloğun da çok küçük bi delik vardı döküm hatası olmuş 6 ay sonunda farkettik,almanya dan 2 tane mühendis geldi resimlerini felan çektiler ve traktörün yenisi ile değiştirilmesine karar verdiler..dayım almanya emeklisiydi mühendisler traktörü aldığı fiyatı sormuşlar dayımda söylemiş fatura ile uyuşmuyormuş bayinin sattığı traktörleri liste fiyatında faturalandırdığı,fakat müşteriye çok yüksek fiyattan sattığını tespit etmişler,o bayiden alınan bütün traktörlerde bunun yapıldığını görünce,john deere o yıllarda distribütör ile çalışırken inceleme sonunda genelde türkiye de bu tutumun sergilendiğini görünce ditribütör ve bütün bayileri fes etmişler ve john deere türkiye yi kurmuşlar şuan türkiye de john deere kendisi var aracı yok..massey ferguson da anlattığım gibi şuan aynı sorunu yaşıyor fiyatlar birbirini tutmuyor,belki aracı yok fakat bayiler de şeffalık yok,traktörün sitede liste fiyatı yok tuttur tuttura bildiğine sat gitsin Allah korkusu yok,ben traktör almadan önce Mf 5430 a pazarlık yaptım bana 110 bin tl dediler anlaşamadık başka bi bayi 95 bin tl ye satıyordu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 745840, member: 44042"] [b]Ynt: MF 5445 2011 Model[/b] 2002 yılında dayım 6220 jd almıştı sıfır eski traktörü 4255 di aldığı jd fabrika hatlıydı motor bloğun da çok küçük bi delik vardı döküm hatası olmuş 6 ay sonunda farkettik,almanya dan 2 tane mühendis geldi resimlerini felan çektiler ve traktörün yenisi ile değiştirilmesine karar verdiler..dayım almanya emeklisiydi mühendisler traktörü aldığı fiyatı sormuşlar dayımda söylemiş fatura ile uyuşmuyormuş bayinin sattığı traktörleri liste fiyatında faturalandırdığı,fakat müşteriye çok yüksek fiyattan sattığını tespit etmişler,o bayiden alınan bütün traktörlerde bunun yapıldığını görünce,john deere o yıllarda distribütör ile çalışırken inceleme sonunda genelde türkiye de bu tutumun sergilendiğini görünce ditribütör ve bütün bayileri fes etmişler ve john deere türkiye yi kurmuşlar şuan türkiye de john deere kendisi var aracı yok..massey ferguson da anlattığım gibi şuan aynı sorunu yaşıyor fiyatlar birbirini tutmuyor,belki aracı yok fakat bayiler de şeffalık yok,traktörün sitede liste fiyatı yok tuttur tuttura bildiğine sat gitsin Allah korkusu yok,ben traktör almadan önce Mf 5430 a pazarlık yaptım bana 110 bin tl dediler anlaşamadık başka bi bayi 95 bin tl ye satıyordu... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF 5445 2011 Model
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt