PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5450 mi tr5 115 mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1195138" data-attributes="member: 6"><p>Ben olayı kendimden pay biçerek anladığım şekilde ifade edeyim. Şimdi yeni aldığınız traktör ağır iş için tercih ettiğiniz bir model ve diğer traktörlerinize göre arada baya bir beygir gücü farkı var. Sizin ihtiyacınız olan ikinci traktörde hem ara iş yapsın, hemde ağır iş traktörünün yanında yardımcı olsun ve gerektiğinde takımlarını sallayabilsin istiyorsunuz. O yüzden bu modelleri düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum. Çünkü bizde o şekilde zamanında düşündüktü. Modellere gelecek olursak, TR5 serisi hoş bir seri gibi duruyor. Ama nedense ikinci el olarak çok görülüyor. Yani bana kalırsa beğenilmeyen bir tarafı var. Ama hangi açıdan alanlar beğenmeyipte satıyor onu bir araştırmak lazım. Sitede kullananlar vardır belki bilgi verecek. Mf hakkında bir fikrim yok. Çevrem de pek yok. Ama şanzımanı kullanışlıdır. Onun dışında alırken biraz opsiyonlarına bakmak gerekiyor. Fiyata aldanıp boş traktör almamak lazım. Aralarında bariz fark olanlar var. Sitede alan arkadaşlardan bazıları bazen eksiklikleri sorguluyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1195138, member: 6"] Ben olayı kendimden pay biçerek anladığım şekilde ifade edeyim. Şimdi yeni aldığınız traktör ağır iş için tercih ettiğiniz bir model ve diğer traktörlerinize göre arada baya bir beygir gücü farkı var. Sizin ihtiyacınız olan ikinci traktörde hem ara iş yapsın, hemde ağır iş traktörünün yanında yardımcı olsun ve gerektiğinde takımlarını sallayabilsin istiyorsunuz. O yüzden bu modelleri düşünüyorsunuz diye tahmin ediyorum. Çünkü bizde o şekilde zamanında düşündüktü. Modellere gelecek olursak, TR5 serisi hoş bir seri gibi duruyor. Ama nedense ikinci el olarak çok görülüyor. Yani bana kalırsa beğenilmeyen bir tarafı var. Ama hangi açıdan alanlar beğenmeyipte satıyor onu bir araştırmak lazım. Sitede kullananlar vardır belki bilgi verecek. Mf hakkında bir fikrim yok. Çevrem de pek yok. Ama şanzımanı kullanışlıdır. Onun dışında alırken biraz opsiyonlarına bakmak gerekiyor. Fiyata aldanıp boş traktör almamak lazım. Aralarında bariz fark olanlar var. Sitede alan arkadaşlardan bazıları bazen eksiklikleri sorguluyorlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5450 mi tr5 115 mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt