PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 1003505" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?</strong></p><p></p><p>Pazartesi mf ile salı Nh ile kısaca iki firmanın bayisi ilede pazarlık yaptım ciddi şekilde</p><p>İlk olarak </p><p>5455 elendi çünkü bayidede makina satılmış yeni makinayada çok fazla fiyat istedi (190000)</p><p>Bende 5612 Dyna 6 için pazarlık yaptım oda çok pahalıydı (en donanımsızı 215000)</p><p>Ayrıca en erken Şubat sonu hatta Mart ayına sarkabilir teslimat dedi bayidede arkadaş</p><p> buda benim aklıma bol miktarda soru işareti gelmesine neden oldu </p><p>Birgün sonra </p><p>Tr6 120 için Nh bayisine gittim</p><p>Gördügüm traktör oradaydı inceledim 5 dk falan kullandım</p><p>Pazarlığa başladık 170 bine anlaşır gibi olduk</p><p>Fakat traktörün 2014 model olması ayrıca uzun zamandır bayide bekleyip her önüne gelenin kullanması sonucu 11 saate ulaşması ayrıca ön kaputunda birtane küçük çizik olması ayrıca kabin süspansiyonu ve yol vitesi olmaması kafamı çok karıştırdı </p><p>Yeni sipariş tr6 120 içinde 10 bin civarı fiyat farkı istedi bayi</p><p>Ayrıca 6020 ninde fiyatını ögrendim oda epey pahalı (200000 civarı)</p><p></p><p>Sonuç olarak henüz hangi marka ve model için karar vermediğim için traktör almadım bu hafta karar verebilirsem tekrar bayileri gezeceğim </p><p></p><p>Nezor iş miş bilmediğin birşeyi almak yada almaya çalışmak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 1003505, member: 33118"] [b]Ynt: Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?[/b] Pazartesi mf ile salı Nh ile kısaca iki firmanın bayisi ilede pazarlık yaptım ciddi şekilde İlk olarak 5455 elendi çünkü bayidede makina satılmış yeni makinayada çok fazla fiyat istedi (190000) Bende 5612 Dyna 6 için pazarlık yaptım oda çok pahalıydı (en donanımsızı 215000) Ayrıca en erken Şubat sonu hatta Mart ayına sarkabilir teslimat dedi bayidede arkadaş buda benim aklıma bol miktarda soru işareti gelmesine neden oldu Birgün sonra Tr6 120 için Nh bayisine gittim Gördügüm traktör oradaydı inceledim 5 dk falan kullandım Pazarlığa başladık 170 bine anlaşır gibi olduk Fakat traktörün 2014 model olması ayrıca uzun zamandır bayide bekleyip her önüne gelenin kullanması sonucu 11 saate ulaşması ayrıca ön kaputunda birtane küçük çizik olması ayrıca kabin süspansiyonu ve yol vitesi olmaması kafamı çok karıştırdı Yeni sipariş tr6 120 içinde 10 bin civarı fiyat farkı istedi bayi Ayrıca 6020 ninde fiyatını ögrendim oda epey pahalı (200000 civarı) Sonuç olarak henüz hangi marka ve model için karar vermediğim için traktör almadım bu hafta karar verebilirsem tekrar bayileri gezeceğim Nezor iş miş bilmediğin birşeyi almak yada almaya çalışmak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt