PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafaayten2103" data-source="post: 1018295" data-attributes="member: 74083"><p>slm arkadaslar ben araniza yeni katildm.ben once 5455 pazarligini bitirmistim ,son anda tr6 120 aldim</p><p>arkadasin 5455 12'lik dürbunde su atisini gordum gayet iyi performans veriyo,ancak tr6 120 'yi ilk olarak gecen benim 13'luk durbunde denedigimde dogru karar verdigimi gordum. mf den cok cok fazla performans verdi,750 devire atamiyorum durbun ufak geliyo suyun ilk ciktigi an durbunu 25-30 cm geriye atti, kayislar dayanmiyo zaten,mecburiyetten 540 devirle kullandm,tarlada gormedim nh ama bence kiyaslama hata olur arada cok guc farki var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafaayten2103, post: 1018295, member: 74083"] slm arkadaslar ben araniza yeni katildm.ben once 5455 pazarligini bitirmistim ,son anda tr6 120 aldim arkadasin 5455 12'lik dürbunde su atisini gordum gayet iyi performans veriyo,ancak tr6 120 'yi ilk olarak gecen benim 13'luk durbunde denedigimde dogru karar verdigimi gordum. mf den cok cok fazla performans verdi,750 devire atamiyorum durbun ufak geliyo suyun ilk ciktigi an durbunu 25-30 cm geriye atti, kayislar dayanmiyo zaten,mecburiyetten 540 devirle kullandm,tarlada gormedim nh ama bence kiyaslama hata olur arada cok guc farki var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Mf 5455 mi yoksa Nh tr6 120 mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt