PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 5611 dyna4 kullananlar yardim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet ayhan" data-source="post: 1037073" data-attributes="member: 46699"><p>öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin</p><p>sv1 ve sv2 önceden ayarlanmış motor devri ve vites ayarları düğmesidir direksiyonun altındaki tuş takımından gösterge panelinin solundaki ekrandan bu ayar menüsüne ulaşabilirsin tarla moduna veya yol moduna üzerinde tavşan olan düğmeye basarak geçilir tarla konumunda sadece ara vitesler (a,b,c,d) ygeçiş yapar ana vitese geçmek için debriyajı kullanman lazım yada t kolundaki düğmeye basarak vites değiştire bilirsin eğer traktöründe otomatik sürüş var ise ki ben dyna 4 lerde yok biliyorum pedal ve kol modu öyle vardır pedal modu kendisi vites geçişleri yapar kol modunda ise sen yaparsın.sürülmemiş arazi işlevi birden fazla görevin tek tuşla yapılmasına olanak sağlar mesela pulluğu indirirsin gazı verirsin vitesini ayarlarsın sonra sıra başında gazı kesersin pulluğu kaldırırsın vs... tüm bunları tek bir tuşla yapabilirsin bunun gibi.ayrıca eğer bu özellikleri kitapçıktan okuduysan bunların hiçbiri senin traktörde olmayabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet ayhan, post: 1037073, member: 46699"] öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin sv1 ve sv2 önceden ayarlanmış motor devri ve vites ayarları düğmesidir direksiyonun altındaki tuş takımından gösterge panelinin solundaki ekrandan bu ayar menüsüne ulaşabilirsin tarla moduna veya yol moduna üzerinde tavşan olan düğmeye basarak geçilir tarla konumunda sadece ara vitesler (a,b,c,d) ygeçiş yapar ana vitese geçmek için debriyajı kullanman lazım yada t kolundaki düğmeye basarak vites değiştire bilirsin eğer traktöründe otomatik sürüş var ise ki ben dyna 4 lerde yok biliyorum pedal ve kol modu öyle vardır pedal modu kendisi vites geçişleri yapar kol modunda ise sen yaparsın.sürülmemiş arazi işlevi birden fazla görevin tek tuşla yapılmasına olanak sağlar mesela pulluğu indirirsin gazı verirsin vitesini ayarlarsın sonra sıra başında gazı kesersin pulluğu kaldırırsın vs... tüm bunları tek bir tuşla yapabilirsin bunun gibi.ayrıca eğer bu özellikleri kitapçıktan okuduysan bunların hiçbiri senin traktörde olmayabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 5611 dyna4 kullananlar yardim...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt