PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 5S serisi Artıları Eksileri Arıza durumarı hk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmet_1905" data-source="post: 1474421" data-attributes="member: 38146"><p>Traktörü alalı 1 seneyi geçti 5s135 500 saat olmak üzere deneyimlediğim kadarıyla sırayla cevaplayayım sorularınızı</p><p>1-Yakıt olarak oldukça memnunum pullukta orta ağır şartlarda 1.5-1.6 civarı yakıyor 5.14 yaylı kalın şase ünlü pulluk ile aynı zamanda 5450 de var o 2 litre civarı yakıyordu bana göre doğru ekipman ile en memnun kaldığım şey yakıtı oldu ikilemede vesaire 600 700 gr arası yakıyor her araziye çıktığımda itina ile ölçüyorum yakıtlarını oldukça memnunum</p><p></p><p>2-Şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım sadece sıfır geldiği için ilk 100 saatte fren hidroliği eksiltip fren arıza lambası yakıyordu fren hidroliği ekledik problem çözüldü muhtemelen tam sınırında koymuşlar yağı az bi aşınmayla hemen eksildi</p><p></p><p>3-İnsan gibi kullanıldıktan sonra elektronik hiç bir problem yaşanacağını düşünmüyorum ha şöyle bi durum var traktörün heryerinde arıza tespiti için elektronik müşür vesaire olduğu için en ufak hatada arıza lambası yakabiliyor tabi sarı ikaz kırmızı ikaz durumları var sarıysa zaten kontak aç kapa yapınca düzeliyor en basitinden arka hidrolik jaklarda çok nadir hata kodu veriyor arıza ikazından baktığımda hidrolik jak gösteriyor kontak aç kapa yapınca düzeliyor uzun lafın kısası biraz dilinden anlamak gerekiyor </p><p></p><p>4-Çekiş olarak tatmin edici açıkcası ben memnunum ama aşırıda bir beklentiye girmemek gerekiyor 5s.105 e bindim motor sesi falan farklıydı çekiş olarakta baya fark ediceğini düşünüyorum sadece yazıda değil yani bence serinin en ideali 5.135 onun altı hantal kalabilir çünkü traktörü full opsiyon ağırlık alırsanız oldukça ağır </p><p></p><p>5-Bu motorda garibime giden max torku 1500 de vermesi enazından katoloğunda öyle gösteriyor ben genelde devir sabitleme ile kullanıyorum atamalarımı yapıyorum ona göre 1650 devir sabitlediğimde yüke bindiğinde falan 1600 lerde geziyor oldukçada performanslı çalışıyor 1500 ani yük binmelerinde bunalabiliyor traktör alt devirlerde cnh lere göre daha canlı ama biraz daha canlı olmasını isterdim </p><p></p><p>Son olarak adblue da ben güvenilir bir yerden açık satın alıyorum ama kullanım olarak oldukça dikkat ediyorum kapalı alanda tutuyorum ve genelde depo full geziyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım muhtemelen garanti bitincede iptal ettiricem bakalım birde adblue yu biraz fazla yakıyor yok iki depoda bir 20 litre yakıyor falan hikaye asla yetmiyor 1 buçuk depoda 20 litreyi içiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmet_1905, post: 1474421, member: 38146"] Traktörü alalı 1 seneyi geçti 5s135 500 saat olmak üzere deneyimlediğim kadarıyla sırayla cevaplayayım sorularınızı 1-Yakıt olarak oldukça memnunum pullukta orta ağır şartlarda 1.5-1.6 civarı yakıyor 5.14 yaylı kalın şase ünlü pulluk ile aynı zamanda 5450 de var o 2 litre civarı yakıyordu bana göre doğru ekipman ile en memnun kaldığım şey yakıtı oldu ikilemede vesaire 600 700 gr arası yakıyor her araziye çıktığımda itina ile ölçüyorum yakıtlarını oldukça memnunum 2-Şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım sadece sıfır geldiği için ilk 100 saatte fren hidroliği eksiltip fren arıza lambası yakıyordu fren hidroliği ekledik problem çözüldü muhtemelen tam sınırında koymuşlar yağı az bi aşınmayla hemen eksildi 3-İnsan gibi kullanıldıktan sonra elektronik hiç bir problem yaşanacağını düşünmüyorum ha şöyle bi durum var traktörün heryerinde arıza tespiti için elektronik müşür vesaire olduğu için en ufak hatada arıza lambası yakabiliyor tabi sarı ikaz kırmızı ikaz durumları var sarıysa zaten kontak aç kapa yapınca düzeliyor en basitinden arka hidrolik jaklarda çok nadir hata kodu veriyor arıza ikazından baktığımda hidrolik jak gösteriyor kontak aç kapa yapınca düzeliyor uzun lafın kısası biraz dilinden anlamak gerekiyor 4-Çekiş olarak tatmin edici açıkcası ben memnunum ama aşırıda bir beklentiye girmemek gerekiyor 5s.105 e bindim motor sesi falan farklıydı çekiş olarakta baya fark ediceğini düşünüyorum sadece yazıda değil yani bence serinin en ideali 5.135 onun altı hantal kalabilir çünkü traktörü full opsiyon ağırlık alırsanız oldukça ağır 5-Bu motorda garibime giden max torku 1500 de vermesi enazından katoloğunda öyle gösteriyor ben genelde devir sabitleme ile kullanıyorum atamalarımı yapıyorum ona göre 1650 devir sabitlediğimde yüke bindiğinde falan 1600 lerde geziyor oldukçada performanslı çalışıyor 1500 ani yük binmelerinde bunalabiliyor traktör alt devirlerde cnh lere göre daha canlı ama biraz daha canlı olmasını isterdim Son olarak adblue da ben güvenilir bir yerden açık satın alıyorum ama kullanım olarak oldukça dikkat ediyorum kapalı alanda tutuyorum ve genelde depo full geziyorum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım muhtemelen garanti bitincede iptal ettiricem bakalım birde adblue yu biraz fazla yakıyor yok iki depoda bir 20 litre yakıyor falan hikaye asla yetmiyor 1 buçuk depoda 20 litreyi içiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 5S serisi Artıları Eksileri Arıza durumarı hk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt