PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 6400 seri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efehakan" data-source="post: 1070997" data-attributes="member: 75515"><p>usta temizini bulabilirsen ne ala ama çok zor yan köyde birinin 6460ı vardı surekli hata kodlarıyla başı dertteydi öyle servise gidip gelirdi bütün aynı serilerde öyle olacak degil tabiki ama alacagın traktör diger traktörlere göre elektronik aksamı oldukça yüksek zaten masseyide massey yapan bu elektronikligi kabin konforu ve sürüş keyfindeki serilik.powershuttle. iyice ölç biç tart derim bide ikinci el alıosun</p><p>bende almayı düşündüm ama sıfır olsun HP si biraz düşük olsun 5440*5450 olsun dedim elektronik aksam ne kadar artarsa maliyette bir o kadar artış demektir usta zaten konforu ve sürüş keyfi beni bitiriyo masseyin</p><p>birde 5600 serilerine bak derim 5612-13 bunlarda 120-130 hp segmentinde gayet hoş traktörler </p><p>aynı segmentde şimdi 5700 serileri çıktı iyice bi araştır</p><p>tabi bütçe meselesi herşey usta</p><p>Allah gönlüne göre nasip etsin İşallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efehakan, post: 1070997, member: 75515"] usta temizini bulabilirsen ne ala ama çok zor yan köyde birinin 6460ı vardı surekli hata kodlarıyla başı dertteydi öyle servise gidip gelirdi bütün aynı serilerde öyle olacak degil tabiki ama alacagın traktör diger traktörlere göre elektronik aksamı oldukça yüksek zaten masseyide massey yapan bu elektronikligi kabin konforu ve sürüş keyfindeki serilik.powershuttle. iyice ölç biç tart derim bide ikinci el alıosun bende almayı düşündüm ama sıfır olsun HP si biraz düşük olsun 5440*5450 olsun dedim elektronik aksam ne kadar artarsa maliyette bir o kadar artış demektir usta zaten konforu ve sürüş keyfi beni bitiriyo masseyin birde 5600 serilerine bak derim 5612-13 bunlarda 120-130 hp segmentinde gayet hoş traktörler aynı segmentde şimdi 5700 serileri çıktı iyice bi araştır tabi bütçe meselesi herşey usta Allah gönlüne göre nasip etsin İşallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF 6400 seri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt