PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Mf 6460 dyna 6 ve jd 6330
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="apsiL" data-source="post: 1106412" data-attributes="member: 38742"><p>Kaleli; MF hafif olmanın ekmeğini yedi demişsin. Hangi MF hafif acaba? MF 165, 58 beygir; 60 beygir civarı 165 kadar ağır bir traktör var mı? Keza 265, 65 beygir 70-66 ile hemen hemen aynı ağırlığa sahip. 285, 75 beygir 75 beygir olup da aynı yıllarda yakın beygir aralığında daha ağır bir traktör yapıldı da biz mi bilmiyoruz.1960-70 lı yıllarda yapılan FORD5000 ile kıyaslamazsın umarım, kıyaslarken tork değerlerini de unutma. Arkası hafif dersen anlarım. Arkasının hafif yapılmasını da burada benim izah etmem doğru değil. Yok dersen ki 2000 li yıllar ve sonrası üretilen MF ler hafif, onları pek bilmiyorum ama sanmıyorum ki 3085 hafif olsun. İthaller dersen 5410 beygirine göre gayet ağır. MF hafifliğinin ekmeğini yiyor demişsin, demek ki kimisi de hafif traktör tercih ediyor. Yazdıklarımı sakın yanlış anlama..</p><p></p><p>Konunun bu olmadığının da farkındayım, kusura bakmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="apsiL, post: 1106412, member: 38742"] Kaleli; MF hafif olmanın ekmeğini yedi demişsin. Hangi MF hafif acaba? MF 165, 58 beygir; 60 beygir civarı 165 kadar ağır bir traktör var mı? Keza 265, 65 beygir 70-66 ile hemen hemen aynı ağırlığa sahip. 285, 75 beygir 75 beygir olup da aynı yıllarda yakın beygir aralığında daha ağır bir traktör yapıldı da biz mi bilmiyoruz.1960-70 lı yıllarda yapılan FORD5000 ile kıyaslamazsın umarım, kıyaslarken tork değerlerini de unutma. Arkası hafif dersen anlarım. Arkasının hafif yapılmasını da burada benim izah etmem doğru değil. Yok dersen ki 2000 li yıllar ve sonrası üretilen MF ler hafif, onları pek bilmiyorum ama sanmıyorum ki 3085 hafif olsun. İthaller dersen 5410 beygirine göre gayet ağır. MF hafifliğinin ekmeğini yiyor demişsin, demek ki kimisi de hafif traktör tercih ediyor. Yazdıklarımı sakın yanlış anlama.. Konunun bu olmadığının da farkındayım, kusura bakmayın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Mf 6460 dyna 6 ve jd 6330
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt