PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Mf 8250 vs Muir Hill 141
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 307497" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: Mf 8250 vs Muir Hill 141</strong></p><p></p><p>kardesim mf miş baskasıymıs umrumda değil varya söyle kendi malını öve öve anlatanlar varya kendi malının gercek yüzünü görünce hemen baslıyorlar cekemezmezlik yapmaya ... ben kimseye kin gütmüyorum ama kendinize kin güttürmeyin kardeşim .. paylasımı begenmedin mi ? bas gec bakmadan hee vidyo ya gelince yorum yapın diye paylasıyorum yapacak yorumun vs yoksa gec herkesi sevmek zorunda değilsn herkeste seni sevmek zorunda değil .. sözlerine dikkat et ben sana baz istasyon da kursam gene cekememezlik yapacaksn sitede sessiz sakin durim diyorum amma olmuyor ... vidyoya gelince mf camurda muir de halatı üstten baglamıs asılgan traktor cekti ama haksızca..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 307497, member: 19401"] [b]Ynt: Mf 8250 vs Muir Hill 141[/b] kardesim mf miş baskasıymıs umrumda değil varya söyle kendi malını öve öve anlatanlar varya kendi malının gercek yüzünü görünce hemen baslıyorlar cekemezmezlik yapmaya ... ben kimseye kin gütmüyorum ama kendinize kin güttürmeyin kardeşim .. paylasımı begenmedin mi ? bas gec bakmadan hee vidyo ya gelince yorum yapın diye paylasıyorum yapacak yorumun vs yoksa gec herkesi sevmek zorunda değilsn herkeste seni sevmek zorunda değil .. sözlerine dikkat et ben sana baz istasyon da kursam gene cekememezlik yapacaksn sitede sessiz sakin durim diyorum amma olmuyor ... vidyoya gelince mf camurda muir de halatı üstten baglamıs asılgan traktor cekti ama haksızca.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
Mf 8250 vs Muir Hill 141
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt