PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FENOMEN" data-source="post: 1273855" data-attributes="member: 16201"><p>Motor sadece şanzımandan ibaret değil.</p><p>Teknolojik Fazlalıkları crd motor.eko şanzıman.ön aks diferansiyel kilidi.</p><p>5400 ara işine gelmez derken hafif işde yolda gübre saçma ilaçlama gibi şeylerde farmall c ye göre fazla yakar.Kısaca farmall c çok yönlü haifif işe de ağır işe de gelir.sadece tarlada kullanmaya motor alsam bende mf 5400 alırım ama gezmeli işlerin çoksa farmall c daha uygun.Pratik motor.3 ton gübre sarılı römorkla 4.vites gaz vermeden kalkıyor.Farmall c nin tek eksiği kısa oluşundan şahlanma çabuk oluyor öne 250 kiloluk tampon vs olsa zil olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FENOMEN, post: 1273855, member: 16201"] Motor sadece şanzımandan ibaret değil. Teknolojik Fazlalıkları crd motor.eko şanzıman.ön aks diferansiyel kilidi. 5400 ara işine gelmez derken hafif işde yolda gübre saçma ilaçlama gibi şeylerde farmall c ye göre fazla yakar.Kısaca farmall c çok yönlü haifif işe de ağır işe de gelir.sadece tarlada kullanmaya motor alsam bende mf 5400 alırım ama gezmeli işlerin çoksa farmall c daha uygun.Pratik motor.3 ton gübre sarılı römorkla 4.vites gaz vermeden kalkıyor.Farmall c nin tek eksiği kısa oluşundan şahlanma çabuk oluyor öne 250 kiloluk tampon vs olsa zil olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt