PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1274231" data-attributes="member: 80552"><p>Aynen öyle. Bide şöyle düşünmek lazım </p><p>Deutzdaki 40 vitesi mf 5400 serisinin dyna 4 ten alabiliyosun ikisini de değerlendirmek gerekirse</p><p>Nakliyede Mf </p><p> Balyada Mf </p><p> Tarla işlemede Mf</p><p> İkinci elde Mf</p><p> Konforda Mf</p><p> Yedek parça Servis Mf</p><p> Sağlamlık Mf</p><p> </p><p>Deutz kötü traktör değil. Ama 5400 serisiyle kıyaslanacak Motorda değil.</p><p></p><p>Ben dostumada düşmanımada mf 5400 serisini Tavsiye ederim </p><p>Teknik özelliklerini Piyasasını Kullanıcı yorumlarını Yedek parçayı servisi kıyaslayınca Mf türkiye pazarındaki en iyi Traktördür. Ben bi Landini Fiat 140 90 mahindra same Massey ferguson kullanıcısı olarak yerli pazarın en iyisi landini diyebilirim fiat diyebilirim claas diyebilirim</p><p>Ama Yalana Yada fanatikliğe gerek yok </p><p>Türkiye Pazarında mf ekmek yedirir Alırkende satarkende.</p><p>Bunun aksini kimse iddia edemez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1274231, member: 80552"] Aynen öyle. Bide şöyle düşünmek lazım Deutzdaki 40 vitesi mf 5400 serisinin dyna 4 ten alabiliyosun ikisini de değerlendirmek gerekirse Nakliyede Mf Balyada Mf Tarla işlemede Mf İkinci elde Mf Konforda Mf Yedek parça Servis Mf Sağlamlık Mf Deutz kötü traktör değil. Ama 5400 serisiyle kıyaslanacak Motorda değil. Ben dostumada düşmanımada mf 5400 serisini Tavsiye ederim Teknik özelliklerini Piyasasını Kullanıcı yorumlarını Yedek parçayı servisi kıyaslayınca Mf türkiye pazarındaki en iyi Traktördür. Ben bi Landini Fiat 140 90 mahindra same Massey ferguson kullanıcısı olarak yerli pazarın en iyisi landini diyebilirim fiat diyebilirim claas diyebilirim Ama Yalana Yada fanatikliğe gerek yok Türkiye Pazarında mf ekmek yedirir Alırkende satarkende. Bunun aksini kimse iddia edemez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt