PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1274233" data-attributes="member: 76199"><p>Traktör karşılaştıracaksak,</p><p>Traktör ağırlığı, çeki demiri kuvvetini etkiler.</p><p>Şanzıman seçeneği, tork yedekleri yüksek olanın vites ihtiyacı azdır.</p><p>Balye bağlama için kuyruk mili gücü ve esnekliği ne kadardır.</p><p> 450 dekar arazide tek traktörle çalışılmaz, </p><p>Same Explorer 3 90 alınabilir, regülatör ayarı yapılınca zil gibi olur. Balyede, toprak işlemede güzel iş çıkarır. </p><p></p><p> MF 5455 460-525 n.m (C-D viteslerde)</p><p> NH T6020 520-550 n.m. (kuyruk milinde)</p><p> Deuthz 5120C 460 n.m.</p><p> </p><p> ECU ya sahip beyinli elektronik motorların yazılım güncellemesi gerekiyor, motorun mekanik aksamının izin verdiği ölçüde tork ve güç arttırımı yapılmalıdır.Tork bandı kısa olanın boyu uzatılıp, bir üst basamağa geçirilir.Yakıt %15 gibi düşer, performans artar, duman problemi azalır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1274233, member: 76199"] Traktör karşılaştıracaksak, Traktör ağırlığı, çeki demiri kuvvetini etkiler. Şanzıman seçeneği, tork yedekleri yüksek olanın vites ihtiyacı azdır. Balye bağlama için kuyruk mili gücü ve esnekliği ne kadardır. 450 dekar arazide tek traktörle çalışılmaz, Same Explorer 3 90 alınabilir, regülatör ayarı yapılınca zil gibi olur. Balyede, toprak işlemede güzel iş çıkarır. MF 5455 460-525 n.m (C-D viteslerde) NH T6020 520-550 n.m. (kuyruk milinde) Deuthz 5120C 460 n.m. ECU ya sahip beyinli elektronik motorların yazılım güncellemesi gerekiyor, motorun mekanik aksamının izin verdiği ölçüde tork ve güç arttırımı yapılmalıdır.Tork bandı kısa olanın boyu uzatılıp, bir üst basamağa geçirilir.Yakıt %15 gibi düşer, performans artar, duman problemi azalır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt