PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1274650" data-attributes="member: 76199"><p>[ATTACH]36548[/ATTACH]</p><p> M9540 test verileri ektedir.Tork eğrisinin şekli 1500-2000 devir aralığında tam yatay seyretmiyor, güç bandı bulunmuyor, uzun devir çalışmalı yapıya sahip, başlangıç torku normal, tork artış yüzdesi %22, max tork 1600 devirde 294 n.m. değeri var.Kısa devir çalışmalı 75 hp traktörlerinde 300 n.m. civarı torkları olur.</p><p> Traktör ağırlığı çeki demiri kuvvetini etkileyecektir.</p><p> Motor dizaynında tork bandının yatay ve pürüzsüz olması verimliliğin yüksek olduğunu gösterir.Tork bandı kısa olanlar vites değiştirmede sorun yaşarlar, motora yazılım atılarak tork bandının boyu uzatılır, vites geçişleri rahatlar, güç bandı uzun olursa kuyruk mili kullanımı daha rahat yapılır.Ek güç üretimi olanlarda power boost miktarı yüksekse rotovatör çalışması daha performanslı olur, yük algılamalı olanlar daha profesyonel modellerdir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1274650, member: 76199"] [ATTACH=CONFIG]36548[/ATTACH] M9540 test verileri ektedir.Tork eğrisinin şekli 1500-2000 devir aralığında tam yatay seyretmiyor, güç bandı bulunmuyor, uzun devir çalışmalı yapıya sahip, başlangıç torku normal, tork artış yüzdesi %22, max tork 1600 devirde 294 n.m. değeri var.Kısa devir çalışmalı 75 hp traktörlerinde 300 n.m. civarı torkları olur. Traktör ağırlığı çeki demiri kuvvetini etkileyecektir. Motor dizaynında tork bandının yatay ve pürüzsüz olması verimliliğin yüksek olduğunu gösterir.Tork bandı kısa olanlar vites değiştirmede sorun yaşarlar, motora yazılım atılarak tork bandının boyu uzatılır, vites geçişleri rahatlar, güç bandı uzun olursa kuyruk mili kullanımı daha rahat yapılır.Ek güç üretimi olanlarda power boost miktarı yüksekse rotovatör çalışması daha performanslı olur, yük algılamalı olanlar daha profesyonel modellerdir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt