PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1274725" data-attributes="member: 76199"><p>Mazot pompası ve LDA ayarı, veya regülatör ayarı yapmanız iyi olur.</p><p>Toprak yapısına göre Deuthz genelde 1600-1800 devir arası çalışır, ağır tavda 2200 devir ister.Rodaj süresinde 1800 devir kullanmak iyi olur, ayar yapıldıktan sonra 1600 devir yeterli olması gerekir.</p><p> Tav durumuna göre motorun yükü dengelediği devir araması yaparız, motor boğuk çalıştırılmaz, yüke binince 300 devir gibi rahat devir alabilmelidir, max tork noktasının biraz üzeri genelde uygun devirdir, küçük serilerde durum böyledir.</p><p> Tarla viteslerinde max tork noktasına motoru sıkıştırdığımızda, zorladığımızda traktör patiye kalabilmelidir, her seride bunu göremiyoruz, motor gücüyle traktör ağırlığının dengesi ortaya çıkıyor.</p><p> 4065 E motor alt açıklığı az, büyük pulluk kullanımında ekipman bağlamak için bağlantı şekillerini ayarlamak istiyor, hidrolik kollar sürümde yatay şekilde durmalıdır, fazla derin sürüme izin vermiyor, mısır yeri gibi, rampa arazide kullanımı güvenli olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1274725, member: 76199"] Mazot pompası ve LDA ayarı, veya regülatör ayarı yapmanız iyi olur. Toprak yapısına göre Deuthz genelde 1600-1800 devir arası çalışır, ağır tavda 2200 devir ister.Rodaj süresinde 1800 devir kullanmak iyi olur, ayar yapıldıktan sonra 1600 devir yeterli olması gerekir. Tav durumuna göre motorun yükü dengelediği devir araması yaparız, motor boğuk çalıştırılmaz, yüke binince 300 devir gibi rahat devir alabilmelidir, max tork noktasının biraz üzeri genelde uygun devirdir, küçük serilerde durum böyledir. Tarla viteslerinde max tork noktasına motoru sıkıştırdığımızda, zorladığımızda traktör patiye kalabilmelidir, her seride bunu göremiyoruz, motor gücüyle traktör ağırlığının dengesi ortaya çıkıyor. 4065 E motor alt açıklığı az, büyük pulluk kullanımında ekipman bağlamak için bağlantı şekillerini ayarlamak istiyor, hidrolik kollar sürümde yatay şekilde durmalıdır, fazla derin sürüme izin vermiyor, mısır yeri gibi, rampa arazide kullanımı güvenli olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
MF mi Deutz mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt