PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF mi NH mi SAME mi TÜMOSAN mı ERKUNTMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosannn" data-source="post: 717680" data-attributes="member: 48573"><p><strong>Ynt: MF mi NH mi SAME mi TÜMOSAN mı ERKUNTMU</strong></p><p></p><p>Arkadasım bos bos konusma lutfen herkes burda bılende yazıyor bılmıyende bızım koyde var same 4 le cıktıgım yerı 2 ylen cıkıyor burda gelmıs bana sameyı ovuyorsunuz saglamlıgına lafım yok kısın bı kerede calısır same ama yukde bayılıo fakat az yakıo onada bır sey demem ama çifte ıkı kez gıdıom same 1 . ye gıdıyo ama same ıyıdır fakat o kadar da deıl parcaları pahalı ve ıkıncı eli tutulmuyor bana da bı bayii arkadasım demıstı 2. eli tutulan markadan korkma eger tutulmuyorsa o motordan her seyı bekleyebılırsın dıye, sen zetoru ovuyorsun zetor ıyıdır bir sey demem ama tarla da parcası kırıldı taaaa çek cumhuruyetınden parca bekle hadı bakayım o traktor kac gun yatar senın haberın var mı o işler kac gerıye atar ? traktor ekıpman alırken traktorden cok servıs agını dusunmek ve parcaların fiyatını arstırmak gerekıyo ben traktoru alırken bayı ark sım tumosanı tavsıye ettı gıttık onla beraber aldık taş gibi motor 5285 john dere 100 lukle aynı bayırda pullukta aynı cıktım kısacası 100 luk motoru yuz kara ettım tumosanı sevmeyenler olabılır ama bu kadar oldurmeyın. anlş-*s</p><p></p><p>ben hıc bır buyuk çiftlıkte zetor gormedım ama nh mf john dere gordum cunku kalıtelı ve yaygın servıs agı var hee erkunt tumosanda gormedım ama onlardada servıs ve parcalar her gun gectıkce ılerlıyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosannn, post: 717680, member: 48573"] [b]Ynt: MF mi NH mi SAME mi TÜMOSAN mı ERKUNTMU[/b] Arkadasım bos bos konusma lutfen herkes burda bılende yazıyor bılmıyende bızım koyde var same 4 le cıktıgım yerı 2 ylen cıkıyor burda gelmıs bana sameyı ovuyorsunuz saglamlıgına lafım yok kısın bı kerede calısır same ama yukde bayılıo fakat az yakıo onada bır sey demem ama çifte ıkı kez gıdıom same 1 . ye gıdıyo ama same ıyıdır fakat o kadar da deıl parcaları pahalı ve ıkıncı eli tutulmuyor bana da bı bayii arkadasım demıstı 2. eli tutulan markadan korkma eger tutulmuyorsa o motordan her seyı bekleyebılırsın dıye, sen zetoru ovuyorsun zetor ıyıdır bir sey demem ama tarla da parcası kırıldı taaaa çek cumhuruyetınden parca bekle hadı bakayım o traktor kac gun yatar senın haberın var mı o işler kac gerıye atar ? traktor ekıpman alırken traktorden cok servıs agını dusunmek ve parcaların fiyatını arstırmak gerekıyo ben traktoru alırken bayı ark sım tumosanı tavsıye ettı gıttık onla beraber aldık taş gibi motor 5285 john dere 100 lukle aynı bayırda pullukta aynı cıktım kısacası 100 luk motoru yuz kara ettım tumosanı sevmeyenler olabılır ama bu kadar oldurmeyın. anlş-*s ben hıc bır buyuk çiftlıkte zetor gormedım ama nh mf john dere gordum cunku kalıtelı ve yaygın servıs agı var hee erkunt tumosanda gormedım ama onlardada servıs ve parcalar her gun gectıkce ılerlıyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
MF mi NH mi SAME mi TÜMOSAN mı ERKUNTMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt