PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf mu jd mı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cazgin0020" data-source="post: 318396" data-attributes="member: 21153"><p><strong>Ynt: mf mu jd mı</strong></p><p></p><p>kardeş jd marka mf dan iyi bi marka tr deki modeller e serisi 3 silindir li zayıf makinalar m serisi sadece 2 seri 85 95 hp traktor r5 serisi daha guclululer debriajsız shutlu 4 kademe power shift turbo intercoller tek tuşla interkol kendi kendisini temizleme ozelligi ve 4 silindir yani normal bildigin jd ler gibi değil mf da güzel ama jd daha süper bi makina fendt gibi bi makina ben jd kullanıyorum die boyle diyorum sanmayın ben erkunt 70t nimet kullanıyorum mf uda seviyorum ama jd ozellikleri konforu gucu ile tartışılmasız bi motor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cazgin0020, post: 318396, member: 21153"] [b]Ynt: mf mu jd mı[/b] kardeş jd marka mf dan iyi bi marka tr deki modeller e serisi 3 silindir li zayıf makinalar m serisi sadece 2 seri 85 95 hp traktor r5 serisi daha guclululer debriajsız shutlu 4 kademe power shift turbo intercoller tek tuşla interkol kendi kendisini temizleme ozelligi ve 4 silindir yani normal bildigin jd ler gibi değil mf da güzel ama jd daha süper bi makina fendt gibi bi makina ben jd kullanıyorum die boyle diyorum sanmayın ben erkunt 70t nimet kullanıyorum mf uda seviyorum ama jd ozellikleri konforu gucu ile tartışılmasız bi motor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
mf mu jd mı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt