PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
MF Yağ Tüketimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1329489" data-attributes="member: 48453"><p>Neden satmiyorlar piyasasi gayet iyi benim elimden baya traktör gecti suan 4 tane traktör vardi tt65,fiat 480 td65b steyer 768 gitti tt65ve td65b beraber alindi 4wd ikiside 2013 de sıfır.</p><p>iclerinden ölene kadar aksilik olmazsa satmayacagim tt65. Fiat 480 ise 38 yaşında rektefe.olmayik motor acilmadi saati 10 yil önce 9000 lerde takili kalik hergun ama hergun 2 saat calisir ayrica sulamada yillik ilave 100 saat pompa basar yillik en az 700 saat yapar suan saati calisaydi 16-17 bindi halen yag eksiltmiyor ama motor yapilmasi lazim.</p><p>td65b 5000 saatte iki kez debriyaj degisti 4 kez ileri geri.halati değişti onun disinda herhangi.bir.motor sanjiman arizasi olmadi 2 tane rotovator eskitti simdi ben gidip hangi marka traktör alayim perkisin genel.durumu motorun çabuk bitmesi zaten 3000 saatte baslar yag yakmaya son seri uzeller zaten delphi pompa pompasi yaramaz bana.göre bisey cok satılıyorsa iyidir ucuzluktan olsa kimse nh almaz daha.ucuzlari var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1329489, member: 48453"] Neden satmiyorlar piyasasi gayet iyi benim elimden baya traktör gecti suan 4 tane traktör vardi tt65,fiat 480 td65b steyer 768 gitti tt65ve td65b beraber alindi 4wd ikiside 2013 de sıfır. iclerinden ölene kadar aksilik olmazsa satmayacagim tt65. Fiat 480 ise 38 yaşında rektefe.olmayik motor acilmadi saati 10 yil önce 9000 lerde takili kalik hergun ama hergun 2 saat calisir ayrica sulamada yillik ilave 100 saat pompa basar yillik en az 700 saat yapar suan saati calisaydi 16-17 bindi halen yag eksiltmiyor ama motor yapilmasi lazim. td65b 5000 saatte iki kez debriyaj degisti 4 kez ileri geri.halati değişti onun disinda herhangi.bir.motor sanjiman arizasi olmadi 2 tane rotovator eskitti simdi ben gidip hangi marka traktör alayim perkisin genel.durumu motorun çabuk bitmesi zaten 3000 saatte baslar yag yakmaya son seri uzeller zaten delphi pompa pompasi yaramaz bana.göre bisey cok satılıyorsa iyidir ucuzluktan olsa kimse nh almaz daha.ucuzlari var [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
MF Yağ Tüketimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt