PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
MF240 ve Önallar soğan ilaçlıyor.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 380983" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: MF240 ve Önallar soğan ilaçlıyor.</strong></p><p></p><p>iyi püskürtüyo : Zaten onun için bu resmi yayınladım.Çünkü geçenlerde pancar ilaçlaması gördüm bu forumda.İlaç çıkışını beğenmedim sahibi kusura bakmasın..Bunu Konya ' dan getirttim.Babadan kalan 400 lt lik eskimişti.Çöpe attım.xxxmakine güzel bizede lazım bundan kolay gelsin :Evet güzel makina. İlk denemesinin 10 gün önceki resmidir. teşekkür.</p><p>xxxkollarda bayağı uzunmuş : evet 12 metre. 600 litre deposu var.Yeni model olduğu için 5 lt lik el yıkama deposuda konmuş.xxx--------------------------------------------------------------------------------</p><p></p><p>Maşallah güzel püskürtüyor makine. Demek ki taze soğanı yıkamadan yememek lazım. Malum ilaç falan.. Paylaşım için teşekkürler: Bunlar kuru soğan olacak. Yani 4 ay sonra tüketime sunulacak.Ama bütün ilaçlanmış meyve ve sebzeler 15 günden önce tüketime sunulmamalıdır.Tşk.xxx--------------------------------------------------------------------------------</p><p></p><p>kolay gelsin.ne ilacıdır bu. :: Topraktaki böcekler için. İnsektisit. Tohumu da ilaçla çevreleyip atıyoruz.sertifikalı buğday veya selektörlenmiş buğday gibi. Bunu yapmazsak topraktaki kurt ve böcekleri beslemiş oluyoruz çünkü tohumları yiyorlar bize boş tarla hediye ediyorlar. Bu devrede ise köke musallat oluyorlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 380983, member: 25349"] [b]Ynt: MF240 ve Önallar soğan ilaçlıyor.[/b] iyi püskürtüyo : Zaten onun için bu resmi yayınladım.Çünkü geçenlerde pancar ilaçlaması gördüm bu forumda.İlaç çıkışını beğenmedim sahibi kusura bakmasın..Bunu Konya ' dan getirttim.Babadan kalan 400 lt lik eskimişti.Çöpe attım.xxxmakine güzel bizede lazım bundan kolay gelsin :Evet güzel makina. İlk denemesinin 10 gün önceki resmidir. teşekkür. xxxkollarda bayağı uzunmuş : evet 12 metre. 600 litre deposu var.Yeni model olduğu için 5 lt lik el yıkama deposuda konmuş.xxx-------------------------------------------------------------------------------- Maşallah güzel püskürtüyor makine. Demek ki taze soğanı yıkamadan yememek lazım. Malum ilaç falan.. Paylaşım için teşekkürler: Bunlar kuru soğan olacak. Yani 4 ay sonra tüketime sunulacak.Ama bütün ilaçlanmış meyve ve sebzeler 15 günden önce tüketime sunulmamalıdır.Tşk.xxx-------------------------------------------------------------------------------- kolay gelsin.ne ilacıdır bu. :: Topraktaki böcekler için. İnsektisit. Tohumu da ilaçla çevreleyip atıyoruz.sertifikalı buğday veya selektörlenmiş buğday gibi. Bunu yapmazsak topraktaki kurt ve böcekleri beslemiş oluyoruz çünkü tohumları yiyorlar bize boş tarla hediye ediyorlar. Bu devrede ise köke musallat oluyorlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
İlaçlama-Gübreleme Ekipmanları
MF240 ve Önallar soğan ilaçlıyor.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt